Prickar och helg

Theodor har fått en massa prickar. Han är i min klass. Vi smörjer och äter klådstillande. 
Igår lördag kände jag mig i något bättre form och det hade inte kommit så mycket nya prickar under natten. Vänner i närheten fick också prickarna på fredagen och de hade inplanerat kalas i helgen som fick ställas in. Så vi blev inbjudna på eftermiddagsfika. Härligt att komma utanför dörren och vara lite social en stund. Perfekt när man kan hänga med andra prickar 😃❤️ Dagen gick lite fortare och humöret lite bättre. 
Inatt har hela familjen sovit heeeela natten och vaknade 6.45 (7.45) skönt! Nu hoppas jag att vi hinner återgå till vardagen någon dag denna v innan det är påskledighet!



Jag tar tillbaka det jag skrev i förra inlägget

I tisdags började jag känna mig risig. Åkte hem från jobbet på lunchen. Under em ploppade några röda prickar upp på hals och bröst. Såg ut som jag ätit nåt jag inte tål. Men igår onsdag när jag vaknade var det inga tveksamheter. Vattkopporna hade intagit min kropp. Och dom är verkligen många!! Mår väl så där. Feber, ont i huvudet och allt kli. Satan va det klias!
Igår kväll fick också Theodor feber och några prickar. 
Ja det är lätt att hålla sig för skratt just nu. Så less! Men men det kunde ju BA värre!





Vi är tillbaka

Barnen på dagis och skola och vi på jobbet. Har jobbat i ett idag. Det gäller att passa på 😃
Nu får vi tro på att veckan fortsätter så här!




Det glamorösa livet just nu

Vardagen med en sjukling (tack och lov att det bara är en...) är väldigt upp och ner. Ena stunden solstrålar och nästa åskmoln. Dåligt flyt och trötta, allihopa. Vi sliter på och med varandra åt alla håll och kanter. Vabdagarna har tagit över helt och hållet de här första månaderna på det här året. Jag vet det kommer bättre tider. Men just nu är det bara dåligt med ork och tålamod. När det här är över måste det hända nånting roligt. Bara nåt litet enkelt, snälla'rå!
Trollen har kommit till ro och jag har njutit av lugnet en hel timme. Nu är det dags att pallra sig till sängen. 
Natti Natt!




Det har varit tuffa nätter

Men dagarna har varit helt ok. 
Sol och riktigt vårväder. Cyklarna kom fram och det har cyklats!
Annars har vi nött på varandra ordentligt den här helgen. Några dagar bort från vardag och måsten va nåt vi alla sett fram emot. En dålig investering att hyra en stuga för att sen va hemma. Ja sånt är livet. Man kan inte veta vad som kommer runt hörnet. Får se om vi samlar ihop oss och törs ge oss iväg på nåt. Risken att Theodor också får kopporna är ju ganska stor. Så vi får se 😃




Vattkoppor i vårat hus

Natten har varit lite orolig. Thilo har kliat gnällt och varit lite ledsen, såklart. Lillgubben ❤️ Men med tanke på att han inte sov någon middag igår trodde jag att han kaaaanske skulle sova lite längre imorse, men inte. 
Prickarna har blivit ganska många fler under natten. Mycket på armar och ben. De på mage och rygg har blivit som små sår. Ansikte och hårbotten har också blivit fler. Ja jag behöver väl knappast säga att humör tålamod är ganska dåligt på de flesta här hemma idag. 
Hoppas ni njuter solen och våren där ute!


Det blir inte alltid som man tänkt sig, del xx

Vi har sedan några veckor planerat in en fjälltripp med Vänner, torsdag till söndag. Inatt vaknade Thilo, ledsen, varm och klagade på värk i armen. Efter några om och men somnade han om i våran säng. Och vi fick oss några timmars sömn. Han har varit febrig och väldigt hängig hela dagen. Jag har jobbat men avslutade dagen lite tidigare. Kom hem till en glad kramig Thilo. Som har gått ich blivit prickig under dagen. Får se hur prickigt det är imorgon. Med andra ord det verkar som Vattkopporna är här. 
Vi har ju haft en helt galen tid efter vintern då det gäller bacillerna. Så det är väl bara att köra på. Bring it all barra. 

Nä men trevlig helg då!




Sportlov

Vi har Sportlovat torsdag och fredag. 
Träffat Bästaste Malin och Ellie ❤️ Mys med Sötaste Goaste Tjejerna, som jag längtat. Grabbarna blev väldigt förtjust de med. Thilo blev så lugn. Så Theodors kommentar till Tony när han kom hem: Pappa jag tror vi måste ha en lillasyster så Thilo lugnar ner sig. HaHa Goding ❤️
Sen har vi Himlabadat. Varit hemma. Friserat barret på de två små. Utflykt med Farmor och Farfar och träffat Mormor och Torsten som varit bortrest en månad. 
Nu blir det jobb 3 1/2 dag sen styr vi mot fjällen med vänner. 





Trög start på helgen

En fredag med en trött familj - grinig familj. Blev inte så särskilt spännande kväll. Vaknade på lördag och kände mig ganska sliten. Dålig sömn av all hosta. 
Lördagen tillbringades med vänner hela dagen. Först kom Eva och Tim. Det blev utelek, lunch mera utelek och så innelek och fika. Och så en hel massa surr såklart ❤️ de drog vidare och vi premiär grillade innan vi drog iväg till Stenskogs. Några drinkar och lite vin hann vi skicka i oss. Mello mys surr och barnen härjade runt. Travade hemåt och barnen somnade fort. Sen blev det två avsnitt av Bron. Vaknade lika trött imorse. Då en "liten" Theodor gjort oss sällskap inatt... 
Träffat Farmorn och Farfar idag. Theodor lekt med V och det har kollats skidor. Thilo sov över två timmar. Vaknade tidigt imorse... 
Nu är de nattade och jag ska krypa ner i soffan. Halva veckan jobb och halva veckan Sportlov. 



RSS 2.0