Ok Vardag


Theodor är förkyld, mycket snor och hosta, så nätterna blir lite stökiga för oss alla.
Vi kom iväg till dagis i tid imorse. Jag trillade in på kontoret strax innan 8. Jobbat som en tok till kl 17. Pojkarna hämtade upp mig. Vi åkte hem, åt middag och han leka lite. Sen bums i säng för LilleMan som var så trött.
Jag har jobbat 2 timmar. Förberett inför morgondagen. Jag menar det går inte att hänga i garderoben om morgonen och välja kläder direkt :-) Alltig måste gå på ett snöre. Så man får sova så länge som möjligt, men ändå hinna med lite fix och mys.

Har skönt träningsvärk i benen efter allt cyklande fram och tillbaka, ja det är väl bra :-)
Så jaa, första riktiga vardagen har passerat och det känns ok.

Dags att kasta sig mot sängen snart igen, så jag hinner med all min sömn.

Imorgon är det mitt i veckan dagen, skönt!
Jag längtar faktiskt väldigt mycket efter helgen, men det är väl somvanligt.

Natti ♥


Nya vecka - Nya tider



Måndag och idag är det sista jobbdagen hemifrån för min del. From imorgon är det jobb på kontoret varje dag, jisses. Känns bra och konstigt samtidigt. Föräldraledigheten är liksom helt slut nu. Kändes knepigt när jag började jobba 50%, det va i februari. Nu är det snart september och det känns väl som alltid när nånting roligt är slut, lite tomt.
Jag börjar med lite lugna dagar, jobbar 8-16 i två veckor då Tony har massa jobb långt bort i stan.

Nu ska jag passa på och njuta lite av den här dagen. Klockan 15 ska Theodor hämtas och då ska Vi kramas ♥




Middag på Ön


Lördag var det Middagsbjudning på ön.
Hela familjen samlades och vi fick supergod mat, som alltid! Mycket trevlig kväll med surr, sällskaps spel och gott att dricka.
Theodor var nyklippt för dagen och finskjortan var på :-)



Han somnade på tre röda i resesängen. Men vaknade och ville vara med lite senare. Han var pigg och glad så jag gjorde inget större försök att få han till att somna om. Trodde att han kanske skulle sova lite längre på söndag morgon istället, icke....



Så igår söndag blev en lång dag för mig. Humöret var inte alls på topp och stubinen ganska kort. Ja så blir det ibland...

Tack alla för en härlig lördag!


Morgon på väg till dagis




När jag börjar kl 8 har vi det ganska mysigt på morgonen.Tar det lugnt inget stress alls. Theodor är som oftast på strålande humör. Så är man det inte själv så blir man ju :-)
Han äter lite välling och myser omkring med vovven. Under tiden hinner jag fixa mig lite.



Påklädd och färdig kille, mot dagis imorse.
Poserade glatt, både vink och slängpuss bjöd han på!
När han går hem från dagis på eftermiddagarna ska han säga Hej Då till Alla och fröknarna får släng pussar, goknopp!

Hoppas Ni haft en lika bra start på fredagen!

Kram från Österroet ♥


Fredag - nära helg :-)


Men äntligen vaknar man och ser solen. Det var ett tag sen. Grått, regnigt och blåsigt och väldigt väldigt höstigt har det varit den här veckan.
Idag är näst sista dagen som jag jobbar 50% och hemifrån. Sen är det allvar fullt ut. Ja det känns verkligen både och det här. Det är väldigt skönt att kunna sitta hemma och jobba i lugn och ro, samtidigt som det är otroligt kul att komma tillbaka i jobbandet och träffa alla kollegor och vänner. Efter en dag på jobbet är jag som oftast på ett strålande humör, lite trött, menjag mår bra av allt det sociala!
Jag kommer att jobba 8-16 nu i två veckor. Tycker det går smidigt att cykla med Theodor fram och tillbaka, så vi fortsätter så. Såklart med undantag för månadsavslut.
Det blir en spännande höst, med lite nytt på jobbfronten för min del - roligt! Jag hoppas det blir bra!

Nu ska jag drick upp mitt kaffe och göra ett jobbryck. Tänkte hinna med lite städning också idag. Sen är det slut på jobbveckan. Jag ska tända lite ljus och krypa ner i soffan ikväll!

♥ - Dag

♥ Igår var det en sån där Fin dag ♥

Jag tog mig i kragen och bjuppade på trerätters och ett litet paket. Själv fick jag en parfym som jag spanat lite på. Mycket trevligt! Jag behövde en liten uppdatering på parfym hyllan om man säger så.

 


Det är ungefär så här dagarna kommer att se ut


eftersom jag har jobbat hemifrån sen Theodor startat dagis har vi inte haft någon "riktig dag" än så länge. Men idag bar det av mott jobbet / kontoret / dagis för hela familjen.
Stora T åkte vid 06.20. Jag klev upp vid 06 och fixade mig. Plockade ihop allt som skulle med på jobbet. Kläder till mig och Theodor, eftersom det såg väldigt regnigt ut. Fixade välling och väckte sedan den Lilla Söta. Han var på ett strålande humör. Nickade glatt när jag frågade om han skulle äta lite välling innan vi cyklar på dagis.
Jag insåg att det var uppehåll i regnandet så jag fick lite bråttomt. Tvättade och fixade Lilla Prinsen och sen i alla kläder och upp på cykeln. Tramp tramp i blåsten, phu! In på dagis oc bästa dagis kompisen var redan på plats så det blev ju full fart på en gång. Puss och sen vinkade han Hej Då så jag trodde armen skulle gå av. Släng Puss i fönstret och sen var det bara till att tramap vidare i blåsten.
In på kontoret 07.50 och jobbade väl som en mindre gnu till lunch. Lunch dejt med Petra Tjejen. Surra igen lite tid och hinna ses lite, så mysigt! det börjar kännas som förr i tiden :-)
Tillbaka till jobbstolen och full fart till kl 15, sen tramp till Granlo i både blåst och regn. En glad Theodor trillade ut i kapprummet, han såg helt vild ut. de hade målat och det syndes :-) Övrigt hade det varit både inne och ute lek och väldigt mycket skratt idag. Han har ju sin Lilla Kompis och det verkar som de triggar igång varandra väldigt bra. Det är bra det, full fart och roligt ska det vara!
Vi cyklade vidare och klev innanför dörren strax innan 16. bara att börja med middagen, så den var klar när Mannen kom hem. För att sen hinna åka en sväng och fylla på kylskåpet.
Nu sover den Lilla och jag har hamnat här. Ligger efter i jobbandet, så otroligt mycket att göra. Menmen, jobbar bara 50% fortfarande så det får faktiskt ta den tid det tar.

Idag blev alltså en försmak på hur dagarna kommer att se ut framåt. Fullt ös medvetslös, känns det som. Det här var ju bara en dag. Sen blir det FEM i rad :-)


Stockholms Helg - Med Jobbet


Jag är tillbaka efter en helg i Storsta´n.
Vi åkte redan på fredag kväll. Jag hade en plan, att gå och lägga mig i tid på fredagen för att va kanske lite piggelin på lördag. Ja det sket sig nånstans. När jag va på väg mot mitt rum så där vid 23.30 tiden så bara ändrade jag mig, tydligen. Istället kollade vi in Söder lite. Trillade ner på kudden så där vid 02.30 tiden istället.

Småtrött när klockan ringde på lördag morgon. Lång dusch, piffning och packning av väskan.
Aktiviteter hela dagen. Lyssnade på VD och lite sånt surr. Årets gästpratare var Pär Johansson, spm startade Glada Hudik Teatern. Åh vilken fantastisk människa1 Det va  väldigt intressant ur olika perspektiv, roligt och gripande.
Afterwork och piffning. Hur de nu tänker när de ska tränga in ett antal brudar i ett omklädningsrum. Ett jäkla spring, kacklande och förfärligt mycket ögonskugga och hårspray. Själv hade jag fullt sjå att hålla reda på alla pinaler och komma mig i kläderna i tid.
Fantastisk trevlig middag. Henrik Schyffert underhöll. Konstaterade återigen att karn är inte frisk på en fläck :-) Det blev otroligt varmt i den hallen vi höll till i. Så mot slutet hängde jag mest utomhus. Vin och varmt kan ju bli jobbigt. Åkte hem vid 01. Kände mig rätt nöjd där då. Hemma på hotellet var vi tvungna att försöka göra slut på medhavd dryck. Lyckades så där bra med det. Blev sent och jag såg ut som jag inte sovit på 8 dygn när jag vaknade, oh my! Försökte hinna med en översminkning, men ja det gick ju också så där. Satt på tåget hela dagen, kändes det som och bara va Ful, haha!
Närå, kom hem vid 14 tiden. Och sen var det full fart och aktivitet med Familjen.

Har varit en toppen trevlig helg i alla fall. Skönt att få komma bort från vardagen lite...




Snart helg igen


Theodor och jag är hemma. Han är inte febrig idag, men snorig till tusen. Men han är hoppig och studsig trots det :-) Så imorgon är han nog helt på banan igen :-)

Ikväll åker jag till huvudstaden för trevligheter med jobbet. Ska bli skönt att få komma bort en liten sväng.
Har hänt lite tråkigheter i veckan. Så komma bort och göra nåt helt annat passar mig alldeles perfekt nu.


Önskar Er en Trevlig Helg - Och kom ihåg att Ta hand om Varandra!

Första riktiga dagen blev en sjukdag


Första riktiga dagen på dagis har gått sådär.
Theodor sov väldigt oroligt i natt. Varit hostig och snorig. Men ändå pigg imorse. Så jag cyklade iväg med honom. Sen hem för att jobba. Gick fin fint så vid 13 tiden satte jag igång med bullbak. Tur det går ganska fort. Vid 14 ringde de från dagis och Theodor va inte piggelin. Han hade inte hoppat och studsat nåt på hela dagen, som hon uttryckte sig. Han höll sig för sig själv och satt mest.
Så jag åkte och hämtade hem sötnosen ♥
Ikväll hade han 39 grader i feber. Men han var ändå pigg, men lite gnällig. Jag hoppas att han får sova hela natten och är lite bättre imorgon. Så imorgon tar Vi första hemmadagen då. Hade hoppats han skulle klara sig lite längre.

GoKväll på Er Alla!




Sista inskolningsdagen


Sista dagen på inskolningen har gått bra även den.
Idag lämna Vi Theodor strax efter kl 9 och hämtade honom kl 15. Han har alltså varit själv hela dagen.
Såklart hade han varit snäll och skött sig utmärk. Ätit laxsoppa (?) med god aptit. Satt stilla under hela lunchen (??) och sov i 1½ timme. Ja man tackar!!
En perfekt dag med andra ord.
Jag och Tony har handlat, jobbat och målat. Sen hängde VI två (???) timmar på stan. Shoppade och kollade runt. Harkel, jag vet faktiskt inte när Vi Två strosade omkring sist tillsammans. Bara så där i lugn och ro. Ja skön dag måste jag säga!
Imorgon kör vi "på riktigt" Vilket innebär att Stora T åker till jobbet 6.20 och jag och Theodor cyklar till dagis 7.30
Jag kommer att jobba hemifrån mestadels resten av månaden. Då jag fortfarande jobbar 50% vill jag passa på och ge Theodor lite kortare dagar.
Vi får se hur framtiden blir. Kanse blir det lite ändringar, verkar i alla fall som så :-)

Vi åt pannkaka till middag. Inget som Theodor var särskilt sugen på. Men grädden var i alla fall god.



Så han åt lasagne istället.
Och avslutade middagen med en nektarin och Pingu.




Nya Tider


Theodor är på dagis. Jag är hemma och jobbar i lugnet.
Känns väldigt konstigt.
Hej och Välkommen Nya Tid...

Hoppas Ni har en bra dag Alla därute - Och glöm inte att Ta hand om Varandra ♥



Bild lånad från Evisen, Puss ♥




Måndag igen och jag är nästan förvånad över Våran Lilla Värld


Måndag hos oss och näst sista dagen som vi ska vara med på dagis.
Tony åkte hem för att passa på och måla lite och jag satt mest i personalrummet, kändes det som.
Theodors andra fröken är på plats och också hon är en gammal kändis. En tjej som jag umgicks lite med på högstadiet. Hon är ett år äldre än mig och vi har gått på samma skola. Ja ibland blir man nästan lite chockad över den här lilla lilla världen.
Dagen har flutit på bra. Dock lite lite sova för lilleman. Så han var trött ikväll, igen. Blir tidiga kvällar så han orkar med morgondagen.

Tony har varit iväg på ett litet snickeriuppdrag. Jag har jobbat och motionerat semesterkroppen. Måste ju börja få nån ordning på den nu va... :-)

Men snart blir det en hel del cykling för mig, till och från jobbet så länge vädret tillåter, hej och hå! Men så blir det när liten går på dagis i Granlo och det finns en bil i familjen. Och den behöver Mannen.

Nä nu är det väl dags att kasta omkull sig igen, ny dag imorgon, igen :-)

Puss ♥


MysSöndag




Sköna Söndag kom Vännerna från Storstaden och hälsade på. Tjejerna har blivit så stora, även fast det inte va såå länge sen vi sågs. Lunchade, surrade och sen packade vi kylväskan och travade iväg till Lilhälloms Förskola och Barnen fick leka. Fika lek och sol, härlig eftermiddag!
Tack för Dagen, mysigt!

Kvällen försvann och vi kastade oss på kudden för att ladda ordentligt för en ny vecka!!


KräftKalas 2010


Traditioner är härliga. Vi brukar ha ett KräftKalas med Micke och Maja varje sommar. Inte för att jag och Mannen är så mycket för kräftor, men som sagt tillbehören är trevliga :-) Vi grillar och dom äter kräfton, i övrigt ligger Vi på samma linje.
Så gårdagen KräftKalas blev lika trevligt som alla andra gånger. Vädret var hur bra som helst. Vi satt ute hela kvällen och tiden gick på tok för fort.



Jag och Pojkarna myste lite på Våran nya altan på eftermiddagen. Theodor hade lite svårt att sitta still, myror i baken, det är ju så kul att få springa fraaaam och tillbaka där ute.



Skåla ska man ju göra när det är Kalas!



Tack för en som alltid mycket trevlig kväll ♥


Fredag och Tredje DagisDagen


Sista dagisdagen för den här veckan, har ävenden gått bra. Myket stoj och lek. Lite mindre mat och sömn. Men det är väl inge ovanligt. Det kommer det med!
Skönt med en helg mitt i all inskolning. Och som fröknarna säger, bra att ha inskolning ons till tis, förbarn glömmer så fort och att köra på inskolning mån till fre, sedan helg och sedan ska man lämna de små liven, kan bli lite för mycket. Men alla barn är ju olika och reagerar på olika sätt osv...
Idag har vi i alla fall gått ifrån och lämnat barnen själv med Fröken. Vi satt bara i personal rummet och drack kaffe. Gick hur bra som helst, för alla tre inskolningsbarnen.

Trött kille höll ut bra ikväll. Massa lek och bus på gården, gatan och hos grannarna :-)
Sen kom ju Anna och Ragge förbi. Theodor blir ju alldeles uppspelt när han kommer i närheten av hundar och katter med för den delen, söt!

Han somnade bättre ikväll och vi hann sitta ute på altanen i solen med lite mys :-) Nu är det soffläge och jag surfar runt. Försöker göra lite Tradera fynd till lilleman och spana av utbudet på klänningar. Skulle behöva mig en fin sak till nästa helg. Kanske någon som vill göra stan något till veckan? Smakråd och peppning.

Ska fortsätta slöa. Hoppas ni har en härlig fredagkväll!


Andra DagisDagen



Kortet är från förra veckan då Theodor travade in på sitt rum, och jag hörde hur han stökade på och grejjade. Tilslut va jag ju tvungen o kolla vad han gjorde. Jo då hade han dukat upp en egen liten frukost där inne, bänkad och klar :-)

Andra dagen på dagis har också den gått finfint!
Tony va med första timmen. Sen åkte han för att "få lite gjort" här hemma. Vi trodde ju vi skule lämna Theodor lite mer på dagis och ha lite kortare dagar, så vi hade planeratin lite hemmafix. Bla åka på tippen med en massa skit som man samlar på sig. Så det har Tony grejjat med idag. Theodor vinkade Hej då till Pappan och sen var det inte mer med det. Skönt! Då han är inne i en kraftig Pappa period!
Det leks hela dagarna från början till slut. Blir lite mindre mat än vanligt. Theodor har liksom inte riktigt tid... Och lite mindre sova än vanligt. Men det är väl inte så konstigt, det ger sig.
Så det har varit en övertrött kille ikväl, som har haft svårt att komma till ro. Han har legat i sängen och pratat i TVÅ timmar nu. Hur nöjd och glad som helst såklart. Men jag tycker att tröttheten borde ta över.

Imorgon är det sista dagis dagen denna veckan. tror vi testar att lämna Pruppen en stund själv med Fröken och barn imorgon. Sen efter dagis är det BVC koll. Uppföljning på vikten och huvudmått som tappat kurvan lite grann. Ja det är väl bra med ordentliga uppföljningar. Jag hoppas det ser bra ut.

Är ganska slut både jag och Stora T efter dagis dagar. Nu ikväll har jag jobbat på en del. Känns som hjärnan behöver vila lite nu. Blir dusch och säng snart...

Kram ♥


Första DagisDagen




Klockan 9 imorse var det dags att infinna sig på Vikingen, avdelning Knarren.
Vi hade lite mycket imorse, vadå passa tider, haha. Så vi som i normala fall alltid håller tiden trillade in lite sent, tyckte någon i alla fall :-)
De var två barn imorse, en kille som Theodor lekt med tidigare på kyrkis. Till lunch trillade in en bekant tjej, också från kyrkis. Bara gamla bekanta ansikten, kul!
Tycker att Theodor har klarat dagen mycket bra. Han har gått igenom Alla nya leksaker och varit på bra humör. Han fick inte i sig så mycket lunch. Och det tog en liten stund att komma till ro i vagnen. Eftermiddagen lekte de på, och då kom även barn från den andra avdeningen in. De har två småbarnsavdelningar, varav våran är bara med nya barn, som inte fått plats på de förskolor de sökt.
Mellis och sen var klockan 15 och dags för hemgång.



Trött kille ikväll, som sov lite lite på lunchen och som har en hel massa nya intryck att smälta. Trodde han skulle somna tidigt ikväll, men icke. Han har väl gått igenom dagen och summerat ihop lite där inne på kudden, har det låtit som :-) GoUnge!

Lite suddiga bilder bjuder jag på, allt vi åstadkom idag...

Jag har städat och kokat lite saft ikväll. Nu är det slut. Orkar inte mycket mer än hänga här...

Imorgon väntar en ny dag på dagis, jag hoppas den blir lika bra som denna!

Kram♥


Dagis funderingar :-)


Imorgon ärdet dags, dags för första dagisdagen. HaHa det är så spännande så jag tror jag kommer ha svårt att somna ikväll. Eftersom jag aldrig gått på dagis själv, och är helt off i den världen så vet jag liksom inte alls riktigt "hur det går till" om Ni förstår. Därför är jag så spänd av förväntan. Spänd på hur dagarna ser ut, men mest av allt hur Theodor reagerar. Kommer han Ääääälska sitt dagis? Sina nya kompisar? Fröknarna? Osv... Många som träffar LillPrinsen säger att han kommer nog bli ett riktigt dagisbarn. Han är ju väldigt aktiv och social, sprallig och glad. Men det är ju nånting helt nytt som kommer att hända nu, så vad vet man. Jag har varit så säker hela tiden på att det här kommer att gå hur bra som helst. Han är ju inne i en riktig Pappa-period, då Tony inte får gå mer än 5 cm ifrån honom. Så det kan nog bli lite kämpigt när Tony ska lämna. Men det är tur det går över fort :-) Hur som helst så ska vi nu vara tillsammans på dagis i en vecka. Från kl 9 til kl 15. Vi ska bara lämna honom små kortare stunder, dvs vi sitter i ett annat rum och så. Alltså inte lämna "på riktigt" nånting den första veckan. Konstigt tycker jag. För jag vill nog gärna lämna honom och gå hem och sen hämta några timmar senare, för att se och få känna på det, innan man ska göra det på riktigt.
Tur att jag tänkt jobba hemifrån hela augusti så vi kan mjukstarta lite :-)

Ja det blev en hel utläggning om bara dagis. Men det är ju nåt nytt och det är en hel del tankar som passerar kan jag lova :-)

Ikväll har jag kokat 5 burkar hallonsylt - och handlat påfyll i kylen.
Nu filurar jag på om jag ska orka ta mig en tur på cykeln eller inte. Hmm, jag borde, men är trött...åh motivation motivation, kom till mig :-)

Ha en fin tisdag  ♥


Regn Måndag - Men vilken bra dag!


Denna regniga dag har vi varit inne och lekt hela fm på Theodors rum. Spisen och alla saker till den är ju väldigt spännande. Han dukar upp p åbordet och serverar mig kaffe, sötpruppen!
Efter sovning traskade vi iväg på 10 års kalas. Gott fika som alltid och söta pojkar ♥

Vi lämnade Theodor med Mamma, Torsten och gammelmoster.
Så åkte vi på information på dagis, spännande. Eftersom vi inte fått mycket info alls, då det har varit lite struligt allting så var det skönt att få spana in dagiset och vilka barn och fröknar han ska tillbringa dagarna med. Det var en hel del kändisar. 3 st från Kyrkis, så det kommer bli en hel del bekanta ansikten även för den Lilla. Och Fröken kände jag också igen, haha! Så nu på onsdag börjar vi med inskolningen i en vecka, 9-15. Känns mycket roligt och spännande!


Helg


Fredag blev en hemmadag. Jag och Pruppe tog en promm til Hemköp i Granlo fram och tillbaka. Det hade ju kommit ett paket :-) Han somnade i vagnen på vägen hem så han fick fortsätta sova när vi kom hem.
Jag jobbade lite och sen fixning och packning. Theodor skulle sova hos Mormor och Torsten på kvällen, och det är ju en hel del saker som han ska ha med sig...
Lämnade han på ön och sen hem. Mannen åkte iväg tillstan för "konsertan" Jag grejjade middag till Mig och Fina Malin. Vin, surr och en och annan drink, ja den ena godare än den andra haha... Tuffade in till stan. Kollade av Oscar och Bishop. Mycket konstigt folk i farten. Men vi hade trevligt och fick surra igen lite tid.

Theodor hade skött sig strålande, ja somvanligt när han är borta. Så fort han kom hem blev han pipig och gnällig. Han gjorde en tidig lördag kväll, eller ja det gjorde vi alla...
Lördagen liksom passerade i rasande fart och det hände inte så mycke. Kollade en film åt några godisar och degade runt.

Idag söndag är jag om möjligt ännu tröttare. Har varit på en Birsta sväng, Eric fyller år imorgon.
I em blir det Friidrott om vädret håller i sig vill säga...


♥ Tänker mest på Våra Fina Vänner den här helgen - Kramar ♥


ToppDag


Härligt väder det blev idag, och en härlig dag :-)
Jag och Theodor prommade in till stan efter hans lurre. Mötte upp Petra Bruden och sen gjorde vi stan i nästan 4 timmar. Lunch och shopping och en massa tjatter, somvanligt :-)
Jag lyckades hitta två par byxor och en klänning. Allt för under trehundralappar, Gillar!!
Tack för en Superdag Gummsan!

Ikväll har vi mest degat omkring. Theodor somnade tidigt, då han körde mini sovning på lunchen.
Vi är trötta allihopa idag. Trampat omkring och inte orkat ta tag i nånting. Måtte man sova som ett tok till imorgon :-) För imorgon ska LillaPrinsen sova hos min Mamms och Torsten. Och jag ska ut med Brudar och Tony med Boysen. Helkväll på stan, klackarna i taket, humöret på topp och bubbel i glaset, jajamensan!
Ska bara ta tagi klädproblemet, som alltid, sen så :-)

Nä nu ska jag dega vidare..

Mitt i veckan


Nu rinner dagarna på. Tony har börjat jobba och jag och Theodor hänger.
Har haft en supermysig dag med massa bus idag. Petra kom och hälsade på Oss. Vi lunchade, surrade igen lite tid och hade en jättehärlig dag!
Svärisarna har varit på middag och Theodor somnade helt slut. Har varit en dag i full fart trots att Vi bara varit på hemmaplan.
Tony och hans Pappa har skruvat och grejjat med våran luftvärmepump. Så nu går den igen och är väldigt tyst, så skönt att slippa punga ut med en MASSA slantar på en sån där pryl.

Om precis en vecka ska Theodor börja på dagis. Jisses vad spännande!!!! Ser fram emot det på många olika sätt. Tror LillPrinsen kommer att trivas som fisken faktiskt. Är inte alls orolig för det. Det är väl MammaHjärtat som känner efter på en massa plan. Lillen har blivit stor och snart går vi in i en ny tid, ja spänande tider :-)

Kram på er därute!


Junsele Heldag




Vi hade en heldag på Junsele Djurpark med Familjen Larsson / Welander. Jag tror vi alla upskattade dagen, stora som små. Roligt att de små var vaken så pass mycket och tittade på alla djuren.







Theodor vinkade hej då med alla när vi gick. Favoriten var den Vita tigern!






FamiljeMiddag




Vi hade en överraskningsmiddag för Svärfar i förra veckan. Han fyllde år, men de jobbade så då ställde vi till med lite Kalas. Lyckas och mycket trevlig kväll.



Theodor med sin minsting kusin, som blivit så stor! T följer allt han gör och gör likadant, söta!


BarnmaffiaTräffen




Vi hade barnmaffia träff för 1½ vecka sen, ute hos Linda, Tobbe och Filippa! Det är ju jättekul att vi kan träffas med jämna mellanrum. Mysig kväll, barnen lekte, vi åt och drack gott på deras nya fina altan.



Theodor var somvanligt i bustagen, men blev lite lugnare när han skulle försöka mata hönsen :-)

Hoppas vi fortsätter våra träffar i höst, även fast jobb och dagis börjar för nästan alla. Förhoppningsvis ska vi boka in en dejt utan barn. Kan vara skönt att få hinna umgås i lugn och ro och bara vara vuxna också.
Tack för en riktigt trevlig kväll!


RSS 2.0