Kvällning


Den här veckan har gått väldigt fort.
3 dagar med feber och hemmajobb. De har liksom susat förbi.
Idag tillbaka på kontoret och sen upp till Kära Mamma ♥ Hon blev jätteglad över att se mig. Att mötas av det leendet - underbart. Mycket surr och skoj idag. Jag har ju inte träffat henne sen i lördags tycker att hon blivit ytterligare lite bättre. Det är fortfarande lång väg tillbaka, det är bara att hoppas på att det fortsätter i den här takten!

Imorgon är dagis stängt. Stora T är ledig och jag jobar hemifrån på förmiddagen. Sen ska vi på Barnkliniken och Farbror Dr ska ta sig en ordentlig titt på Lillemans huvud. Jag hoppas han har en bra förklaring och detta kan avskrivas. Även om jag inte är särskilt orolig, så fins det ju ändå funderingar där i bakhuvudet.
Efter det ska jag se om jag får besöka Mamma. Icke besökstid och det kan vara lite si oc så med den saken.
Sen drar jag på jobbet och tillbringar eftermiddagen där.

God Kväll!

Förbannad till Glad


Mitt i veckan dagen och febern var borta, dock inte huvudvärken. Jobbade hemifrån med ett uruselt humör. Va så där förbannad på saker och ting. Förbannad på knäppa människor, orättvisor, människor som gnäller över skit jävla saker (jag vet det gör ju jag med) Men jag är helt fel person att komma med gnäll över små idiotsaker som i det stora hela inte spelar någon roll eller påverkar livet. Ja sånt härligt humör tampades jag med hela dagen. Jag var som ett rivjärn och fick väldigt mycket gjort :-)
Kände mig mycket piggare på eftermiddagen så jag bestämde mig för en prommis till dagis, eftersom Lilleman inte varit sig själv sista dagarna. Lite ledsen vid lämning på morgon och sen har han ropat efter Mamma hela dagarna, ja det hör ju inte till vanligheterna om man säger så, då det är Pappan som gäller i vått och torrt. Men han har helt klart varit störd över att jag har varit hemma på dagarna. För de frågade på dagis om någon var hemma. Ja barn...
Jag möttes av en överlycklig BusKille på dagis. Som slängde sig om halsen och Kramade mig hårt, flera gånger om. Han berättade för alla föräldrar, fröknar och kompisar att det va minsann hans Mamma som va där och hämtade honom. Ja vad säger man - SötUnge ♥
Han hoppade i overall, skor, mössa och vantar utan protester och ner i vagnen och promm hem.
Så varm i hjärtat och med ett leende på läpparna!




Febrigt


Febern satt i hela dagen igår. Jag satt still o jobbade hela dagen. Grejjade middag och efter det blev jag helt slut. Tidig kväll och fick sova hyfsat hela natten. Men kände mig allt annat än piggelin imorse. Masade mig upp kollade temp, knaprade en Ipren och sen tillbaka till sängen. Sov faktiskt till kl 10. Skönt men huvudvärken vill liksom inte ge med sig.

Dagens bästa var när jag pratade med Mammsen i telefon på kvällen. För att säga God Natt och så. Hon lät så pigg och klar och nästan så där somvanligt. Det är ju stunder då hon är så, och sen nästa stund vet hon inte vad som är fram och bak, typ. Det är så himla knepigt hur det fungerar. Jag hoppas de klara stunderna blir fler och längre lääängre. Ja vi kämpar på ♥

Jobb hemifrån


Fredagen möte var helt OK. Kändes skönt att få veta vad som händer på sjukhuset under dagarna när vi inte är där och få träffa de personer som jobbar mem Mamma. Och det kändes så skönt när de började prata om permission över helgerna. Så det bestämdes att på lördagen skule Mamma få komma hem och vara där till söndag eftermiddag.
Jag åkte hem och tog igen lite tid med Theodor, då jag såklart känner att han inte alls fåt så mycket Mamma tid den sista tiden. Och jag är väl heller inte så rolig. Så en buseftermiddag med mycket skratt bara Han och jag, precis vad vi båda behövde. Fredag kväll var första kvällen, det här året somjag kunde luta mig tillbaka i soffan och kunde slappna av lite grann.

Lördagen hälsade vi på Mamms. Det va så skönt att få tillbringa tid tillsammans på hemmaplan ♥ Blev inte så långt besök, hon är ju fortfarande trött. Och Theodor har ju energi för flera, så det blev lite för mycket.
Kvällen blev det middag med Micke o Maja. God mat och dryck och surr, härligt!

Söndag vaknade vi och Tonys mage mådde inte alls bra och jag kände mig tokförkyld. Vi fick ställa in våran träff med BarnMaffian, tyvärr. Vi gjorde så lite som möjligt, vilade och bara va hela dagen. Kröp på kudden före 22, trodde en massa sömn skulle göra gott. Men min natt har varit lååång. När klockan ringde imorse kände jag mig helt slut. Över 39 graders feber och ont i hals och öron. Så idag jobbar jag från soffan. Hoppas det ger med sig ganska omgående.

Ska göra ett jobbryck så ska jag vila lite sen. Vinkevink!

Jobbar på


Idag är jag trött, hänger med huvudet håller mig lite på min kant för att inte stöta mig med någon i min närhet.
Jag är trött på att vara vuxen, trött på att göra "rätt" och bete mig korrekt, ja så som folk förväntar sig.
Jag vill göra nåt helt oväntat, vaska, röra om...
Tonårstrots i trettioårsåldern, ja kanske. Eller så är det så enkelt som att allt som händer nu är jobbigt på många sätt och vis. Saker som dyker upp lite från höger och vänster som bara tar en massa energi.
Jag blir återigen så förundrad över att det finns så många människor där ute som är så genomelak. Och jag blir trött på mig själv som inte lär mig att släppa en del saker ibland, eller bara låter bli att bry mig helt enkelt.
Jaja, lite bisaker som dykt upp under veckan..

I övrigt jobbar Vi alla på. Tycker Mig kunna se små små förbättringar med Mamma varje dag. Igår klappade hon Mig på handen och kallade Mig för Pannisen, det kändes så bra, jag fick en klump i halsen och blöta ögon.
Imorgon väntar förmodligen lite besked om framtiden.

En till helg har passerat


Veckan har gått fort och dagarna har sett ut precis som jag beskrev innan.
Lite dåligt med fart och motivation på arbetsplatsen och även här hemma. Men så får det ju vara en tid, det är ju faktiskt OK, jag vet det, men det är inte alla dagar jag känner så, tyvärr. Men jag jobbar på det!

På fredag kväll fick jag ett underbart erbjudande om sällskap, shopping, surr, lunchning och mera shopping. Ahhhh, precis vad jag behövde! Lyckades få med mig både en och fyra kassar hem. Mest till LillPrinsen såklart, men också en sån där kärlek vid första ögonkastet grej :-)
Efter härliga timmar med Evisen släppte hon av mig på sjukhuset. Långfika och prommis i korridorerna med Mamms, Totte och Mostern. Mina T´n dök upp senare och Mamma visade upp ett stort leende när hon fick se LillPruppen, det va ömsesidigt - åhhh Kärlek ♥ Kvällen fortsatte väldigt lugnt och med ett häärligt undebart telefonsamtal! Avslutade med film karra och ett glas rött.

Idag har vi varit ute i snön, lekt inne, lagat mat och hälsat på Mamma. Bra dag, känner mig lite så där när jag tänker på att det är måndag imorgon igen, inte riktigt klar med helgkänslan ännu...


Dagarna


Dagarna segar sig fram. Jag skulle på ett sätt gärna krypa ner i ett hål och komma fram om sisådär 5-6 månader. Eller gå och lägga mig och vakna upp till en ny dag och märka att allt som hänt är en lång hemsk svettig mardröm. Inget av dessa två kommer att inträffa utan det är bara att kämpa på.

Jag har i alla fall lagt upp mina arbetsdagar på ett annat sätt en tid framöver. Jag får lämna kontoret 15.30 för att åka direkt till Min Mamma. Så jag hinner vara där och sen hinna träffa Lilleman en liten stund innan det är sovadags för honom. Så det är full fart i jobbdjungeln hela dagen, med liten lunchpaus. Sen går dagen i ett, tills Theodor har somnat. Sen landar jag i soffan, tar igen lite jobbtid och bara är. Hjärnan går på högvarv nästan hela dygnet så jag är helt slut när man äntligen landar på kudden.

Ja ungefär så ser dagarna ut nu för tiden. Igår tog jag en jobbkväll så jag hinner ikapp mig och kan lämna kontoret i tid med gott samvete resten av veckan.

Jag måste återigen säga att jag är oerhört tacksam och glad för alla Fina Vänner som hör av sig till mig / oss för att höra hur mamma och vi andra mår, om vi behöver hjälp osv. Love U ♥

Nu ska jag återgå till lite to do´s innan det är tid att kasta sig i duschen och förbereda morgondagen.

Puss ♥


Frånvarande


Hej!
Jag är frånvarande för jag vet inte riktigt vad jag ska skriva, vart jag ska börja.
Det händer en massa saker och jag har som svårt att dela med mig här. Jag skulle nog behöva skriva av mig både en och tusen rader, för det är otroligt mycket som bubblar här inne.

Men jag drar en väldigt kort version. Mina Älskade Käraste Mamma är på sjukhus. Det är fruktansvärt tråkigt allting. Familjen mår såklart väldigt dåligt. Vi tar en dag i taget och stegar sakta framåt. Vi ska grejja det här - Tillsammans.

Vill passa på och skicka Pussar och Kramar till Alla Fina därute som hjälper oss, peppar med tankar och kramar osv.

♥ Dagens Bästa ord blir: Ta hand om Varandra ♥

PUSS ♥

Litet Hej


Jag vet att det är väldigt dålig uppdatering här just nu. Men det händer så väldigt mycket annat...

Återkommer..

Puss Alla Fina ♥

Gott Nytt År


Hade ett fantastiskt härligt Nyårsfirande igår.
Skön stämning, fina människor, otroligt god mat och dryck och genomtrevligt från början till slut. Helt perfekt alltså.
♥ Tack Fina Vänner för kvällen ♥

Vi kom hem lite senare än vad jag kanske hade tänkt från början. Vi hade ju en väldig tur att Theodor passade på att ta en sovis imorse. 9. 30 klev vi upp, skönt!
Har varit på prommenade med Bobben, frisk luft behövdes.
Nu sover liten och jag hänger i soffan och funderar över det nya året som är här...


RSS 2.0