Helgen lite kort

Här kommer helgen lite kort..

Fredag, jobb, jobb, jobb. Avslutade med ett glas rött och va helt upp i varv och kunde inte somna. Tänka tänka, vrid, vrid i sängen.

Lördag fick sovis, TACK ♥ Gjorde en Birsta sväng och inhandlade lite julklappar!! Japp Ni läste rätt, jag är på G. Försöker varje år att bli klar i tid för att slippa springa omkring och trängas sista veckan och konstatera att det mesta är utplockat. Theodor ville inte sova lunch, vi prommade och lekte hela dagen. Han somnade före 19, helt slut. Inte bra med tanke på att klockan skulle flyttas, bakåt under natten.

Söndag, Liten vaknade sin vanliga tid, 6.30. Men det betydde alltså 5.30. Jag ställde inte om klockan i sovrummet för att jag mentalt skulle orka kliva upp mycket tidigare imorse, smart drag :-) Vi har prommat i det sköna vädret och gjort lite vinter på tomten och varit till lekpark. Sen gjorde vi lite mer Julklappsinköp!

Ja helgen har passerat i raketfart, den här gången igen...
Imorgon är det måndag. Och jag har en sån där dag som tar emot lite. Massor att göra och ett sånt där MÅSTE göra som jag är helt sämst på. Avstämning och siffror, alldeles för länge sen jag gjorde det och ja det tar liksom bara emot.
Förhoppningsvis kommer det kännas skönt och så där bra, nöjd i magen imorgon när jag kommer hem. Ibland hänger jag upp mig på såna här löjliga saker..

Jag hoppas det blir en bra vecka. Längtar först till onsdag då jag ääääntligen ska få lite ordning på barret! Sen är det fredag, halvdag, hämta hem LillTrollet och Kramas innan jag drar vidare på TjejPartaj!

Hoppas Du får en bra start på veckan - Kram ♥


Trött Torsdag


Jag har haft en hektisk jobbdag, som det brukar vara i månadsavslut.
Bussade till Granlo och hämtade upp LillPrinsen :-) Han var på strålande humör och stog stilla och tittade på bilarna medans Vi väntade på bussen som tog oss hem. Han blev dock lite tjurig när vi skulle kliva av. Ja det är ju KUL att åka buss - Oj Oj Oj Oj låter det och han pekar och tjattrar.

Middagat, sprungit med dammsugaren och snart dags att hänga tvätt.

Jag är trött, imorgon är det fredag. Sista arbetsdagen den här månaden. Vilket innebär jobb för min del. Så imorgon kväll åker Pojkarna till Svärisarna på middag och jag ska jobba järnet så kanske jag och Mannen kan ha lite myskväll när de kommer hem :-)

Ska försöka göra en tidig kväll så jag är piggelin imorgon - Jobba Jobba Joooobba :-)
Resten av helgen är ganska oplanerad. Blir en nyttohelg misstänker jag, få lite gjort, både här och där.

Puss & Kram

Nytt till Mig



När jag var i Stockholm köpte jag mig ett väldigt snyggt armband, jättenöjd.
Små presenter till sig själv är aldrig fel!


Himlabadet med Vännerna


Söndagen träffade Vi upp Vännerna från Barnmaffian på Himlabadet. Det va premiär för nästan alla. Måste säga att jag blev glatt överraskad. Tyckte det va jättebra. Och Theodor trivdes som fisken :-) Barnen badade och härjade i närmare två timmar. Sen var energin slut. Vi åkte sen hem till Oss, och hela gruppen slöt upp. Barn och Föräldrar luchade. Det blev surr, lek och en massa gofika!



theodor tyckte att Tim behövde en hel del påfyllning av vatten, haha sötnosar!

Sen blev Vi bjudna på middag, så skönt efter en hel dag med full fart!




Tack ALLA för en mycket härlig dag ♥




Lördag 23/10


Som sagt, helgen har varit FIN.

Lördag började jag med lite sovis och Pojkarna ordnade frukosten.
Sen drog vi iväg till Birsta. Jag och Theodor shoppade lite påfyllning till garderoben och presenter, medans Stora T ordnade påfyllning till kylen.
Sen blev det hemmafix resten av dagen. Theodor körde en långsovning så vi hann grejja en massa, skönt!
Blev lite lördagsmys till fotbollen, salta pinnar för den Lilla och chippe till dom Stora :-) Smarrigt värre!
Lyxade med god middag, förrätt tomatbruchetta och sedan en sötpotatisgratäng och en köttbit. Efterrätten bestog av karraskålen och ett glas rött. Slappt i soffan och bara teven och lugnet.



Konsten att bära så många bilar som möjligt!


Himla Skoj och Fin Helg


Har haft en helt underbar helg. Så bra på alla möjliga sätt och vis!
Tack Alla Fina Nära och Kära, det är såna här helger som får en att längta ännu mer till nästa.
Ska krypa på kudden med ett leende på läpparna som jag hoppas sitter kvar imorgon bitti när klockan ringer!

♥ Puss ♥




Sista Jobbdagen den här veckan


GodMorgon Fredag!

Idag är det polotröja på. Tjockare vantar och mössa. Theodor fick ta på sig en tjockare jacka, den gamla från i fjol som fortfarande passar. Täckbyxor och hela vinter utstyrseln skickades med. Ja lika bra man har ju inte en aning om hur kallt det kommer att vara framöver.

Jag längtar redan nu efter hemgång. Stänga ner, packa ihop och åka hem! Ska göra ingenting ikväll, åhhh längtar!
Helgen blir full rulle med en massa kuligheter!

Den här bilden är på dagen ett år gammal - Söta Unge ♥ Kärlek



Hoppas Ni får en Fin och Varm Fredag :-) Krama de Du tycker om!


Mitten på veckan


Idag hämtade jag Prinsen på dagis. Han hade fått Diplom och deltagit glatt i Vikingajoggen, HaHa, det skulle jag gärna sett :-)
Vi gick till bussen och väntade. Det va förmodligen det tråkigaste idag. Om Liten har svårt att sitta still så är det om möjligt ännu svårare att stå still, jääättetråååkigt. Men när väl bussen kom så var det spännande. Han satt som ett ljus hela vägen hem.
Kvällen har gått på i ett. Laga middag, handlat, natning och sen har jag slöat i soffan, språkat med maken och druckit en kopp te. Vips är klockan över 21 och det känns som Vi borde landa på kudden i tid. Nånting som har blivit väldigt svårt på slutet. Theodor har varit väldigt orolig natten som var så jag hoppas på en lugn och skön natt.

Nu är det dags för en djupdykning i garderoben.
I måndags gjorde jag en ordentlig inventering. Tog mod till mig och "hoppade" i ett par gamla favvis jeans. Har inte haft dom på mig på så där 2 år och lite till tippar jag. Ja ni förstår de har inte gått på. Inte bara magen som varit i vägen utan de har fastnat nånstans på halva vägen. Men nu gick de på, wiiiieh! Ok de sitter lite tajt, MEN de går på och ser enligt mig helt ok ut. Har nog inte tappat några kilon utan de har väl bara flyttat om sig lite, och det är väl egentligen huvudsaken. Ja ville bara berätta nåt skojs så här innan jag slutar babblar.

God Kväll!!


Igår städdag




Theodor är gärna med och städar. Förra veckan fick han tydligen låna dammsugaren...
Igår när jag och liten var hemma passade Vi på att dammsuga, dammtorka och tvätta. Och jag fick utomordentlig hjälp! Undrar hur länge han kommer tycka att det är kul, man kan ju hoppas att det håller i sig va..?!


Hej Vardag


Tjohoo, idag jobbar både jag och Mannen, trodde väl aldrig jag skulle längta efter en vanlig jobbdag.
Där man springer omkring på morgonen, lite småstressad för att plocka ihop allt som ska med, försöka hinna gnugga sömnen ur ögonen, få på sig kläder som känns rätt och kleta på lite mascara och få ordning på barret, samtidigt ska den Lilla göras iordning med allt vad det innebär. Som oftast är det T som tar LillPrinsen på morgonen, eftersom Maken vet vilka kläder han ska ha och han använder inte mascara och har ingen frisyr som direkt ska fixas. Det är tur att Theodor är som ett solsken på morgonen, då både jag och T gått och blivit lite småtruliga på morgonkulan. Så länge morgonrutinerna går på ett snöre så flyter morgonen på galant. Men minsta lilla avvikelse kan ställa till det. Och just det här har jag längtat efter, haha!
Så nu hoppas jag att resten av veckan fortsätter så här. Idag gillar jag vardag :-)

Hoppas Ni har en Fin Vardag! Puss ♥

 

 

 


Bra måndag...!



Idag fyller Min Fina Evis år. Här är ett kort ungefär ett år gammalt när Vi Mammor hade en helkväll tillsammans första gången utan barn eller gubbar :-)
Hoppas Du får en Fin Dag Vännen, Jag kommer och Firar dig ordentligt den 5:e!

Har pratat med Dr idag. Och eftersom Theodor inte har nån feber alls idag. Och verkar hur pigg som helst så avvaktar vi. Kommer inte febern tillbaka under dagen blir det dagis imorgon. Annars blir det hemma och ett besök hos Dr. Så jag håller tummar och tår för att det här håller i sig!
Vi hänger i soffan och kollar Playhouse Disney. Killen håller på och bli riktigt duktig på att sitta still och kolla teve :-) Bara han har nån bil eller liknande att leka med under tiden så :-)

Jag känner mig ganska utvilad idag, då jag fick sova till 7.30, rena rama sovmorgonen! Trots att vi var uppe och sprang några gånger inatt.

Har betalt resan idag - Härligt, nu kan man snart börja räkna ner.

Det ser ut att bli en riktigt bra måndag med andra ord. Önskar Er detsamma!


Innedag


Idag har vi bara varit hemma, hemma och inomhus.
Teodor har varit helt i oform. Han var varm redan imorse när jag tog upp honom. Och vid 10 hade han 40 i feber. Så han fick lite välling och sova i vagnen.
Övrigt har vi lekt lite varvat med en massa mys i soffan. Theodor Prinsen har suttit stilla och myst i famnen massor. Så han är verkligen inte i piggelin. Febern har hängt med hela dagen så imorgon får vi ringa till Farbror Doktorn. Det blir alltså ytterliga en VAB dag för mig imorgon.
Hoppas han sover bort en massa till imorgon i alla fall, lilla Älsklingen ♥


Lördag - Jag och LillaT


Stora T har heldag med Grabbarna idag. Det är sport och öl för hela slanten kan jag tänka mig. Roligt för dom och skönt för mig att få en dag med LillPrinsen! Han har fortfarande feber, jag begriper verkligen inte. Han är feberfri på morgonen, humöret är på topp, så där precis somvanligt. Men på em kryper febern på och ligger runt 39. Ja hänger det i till på måndag får det bli ett besök hos Farbror Dr.

Dagen idag i lite bilder

   

Vi har byggt lego, dansat, pusslat och läst böcker.
Myst i soffan, ätit salta pinnar och kolat lite fotboll, Nalle Puh och Händige Manny.
Han är ju galet söt när han börjar sjunger med Manny och Verktygen - Opp o hoppa... Och så studsar han upp och ner i soffan :-)

Liten sover sen kl 19. Jag fixade mig middag efter det. Har soffat och fått mig ett glas rött. Det är tyst lugnt och skönt. Hoppas att det så förblir. Theodor verkar fått en skvätt nattskräck. Har hänt några kvällar denna veckan, tidigare har det hänt bara enstaka tillfällen.

God Kväll ♥

FredagsMys!


Igår hade Vi fredagsmys hela familjen.
Tacos till middag och sen karra och tända ljus!
Middagen verkade gå hem även hos Theodor, enda skillnaden, Theodor hade ingen salsa på sin men en hög med falukorv istället, mmmumma va :-)




LekDag


Idag har pojkarna byggt ihop borgen och det leks för fullt i Österroet!

 

 


Fortfarande lite sjukstuga




När man sitter på utbildning i storstan är det väldigt trevligt när man får såna här mail :-)
En febrig liten kille som fått lite nya leksaker, Världens Finaste!

Idag är det freag och jag är hemma igen.
Theodor är fortfarande sjuk, så Grabbarna är hemma och jag jobbar på.
Imorgon ska jag ta igen lite tid med Mitt Minsta T då Pappan ska ut och roa sig med Vänner.

Önskar Alla en Trevlig Helg!


Mot Storstan


Har haft en mysig eftermiddag med Theodor. Han är fortfarande febrig, men pigg och glad. Så jag har fått tanka lite Kärlek ♥
Imorgon bitti bär det av mot huvudstaden. Blir häng med med Vän och barn, härligt! Sen ska det jobbas också. Utbilda sig lite, inget stort utan bara en massa förändringar som ska in.

Ta hand om Varandra där ute ♥

Hängig Tisdag


Det va skoj att jobba 1½ dag i alla fall.
De ringde från dagis i förmiddags. Theodor jättehängig, febrig och bara legat hela förmiddagen.
Blev jätteförvånad eftersom Sötisen var jättepigg och glad imorse, tänkte att nu är det verkligen på väg att vända, jaja...
Det va bara att kasta sig hemåt och hämta upp Lilleman.
Jag får vara hemma idag eftersom jag åker till Stockholm onsdag - torsdag.
Sen hoppas jag på en lite längre frisk period...


Vardag igen


Är tillbaka på arbetsplatsen, efter en hel vecka på hemmaplan. Åh snacka om "skönt" jobba i hemma miljö, ingen som river och sliter i en och det är ganska tyst och behagligt. Men å andra sidan är jag väldigt glad över att min hosta har gett med sig, så hellre på kontoret och nästan hostfri, än hemma i mys soffan med försök till att hosta lungorna ur kroppen en gång per minut.

Helgen har passerat i 230 knyck, minst. Jag är inte alls överrens med tiden, inte inte inte.
Vi har hunnit med massa skoj, men fortfarande långt långt från allt man vill och tänkt.

Vi har Grattat Tonys syster.
Lånat ut Våran Lilla Prins till Farmorn och Farfarn. Under tiden roade vi Oss med Fina Vänner på stan - Såååå Trevligt!
Söndagen passerade och det va lite segt i skallen, åt både karra, pizza och lite ostkrokar. Ja en sån dag, precis!

Så en Fin Helg men nu är det hög tid att fokusera på veckan. Den innehåller såklart en massa jobb, både här och i StoraStan. Nu är det matlådedags...



Förkylt och Fredag



Förra Fredagen hade Vi Kalas här hemma, då får man grädden :-)

Jag kämpade hela förmiddagen igår för att få komma till Farbror Dr. Blev runtskickad hit och dit. Tillslut fick jag prata med en väldigt tillmötesgående kvinna. Hon såg til att Dr ringde mig och ställde lite frågor. Sen skrev han ut lite hostmedicin som jag hämtade på apoteket på em. Jag tog mig en klunk vid middagen. Sen har jag hostat väldigt lite. Snacka om dunder grejjer det där. Har äntligen fått sova hyfsat, första natten den här veckan.
Så idag känns det som att jag är på väg tillbaka, härligt!

När jag hämtade Theodor igår hade han ett "fint märke" på kinden. Ett annat barn hade bitit honom, ganska rejält igår. Man ser liksom tandmärkena. Ingen hade sett vad som hänt.
Mammas Lilla Sötnos ♥
Liten är i övrigt snorig och hostig igen. Känns som det blivit en liten ond cirkel när det går bara runt runt med förkylningarna. Han hade ingen feber så det fick bli dagis imorse. Jag ska hämta hem honom lite tidigare idag, FredagsMys ♥

Jag önskar Er en Fin Fredag!

 


Maskerad på dagis




Theodor kom ut från sin avdelning som Gubben ur lådan, såg alla människor och blev lite blyg. Sen såg han oss, kom fram och Hejjade lite. Sen intog han sin plats - längst fram :-) Och där stog Han under hela sånguppträdandet, SötPruppen ♥



Sen blev det fika, i form av glass till barnen och kaffe och kaka till föräldrarna! Och så en massa bus såklart!
Väldigt rolig avslutning på dagis dagen!


MaskeradDag


Idag fyller Förskolan år. Det firas med Maskerad och sång. Kl 15 är Vi föräldrar inbjudna på lite fika och sång.
Det blir en spännande eftermiddag :-)

Vi testade kläderna här hemma och då va de ganska kuliga, en stund i alla fall. Så vi får se om jag återkommer med några fler bilder eller omdet blir endast denna :-)




Fint Foto snart på väggen



Jag måste visa detta, som snart kommer upp på väggen här!
Jag blir så GLAD varje gång jag går förbi ♥


Resultatet Fjärrvärme




Äntligen är det klart!
Våra nya element är på plats och ALLA rör är dragna. Jag är nöjd med resultatet, förutom de element som byttes ut till två, dvs där det satt ett inan byttes till två mindre. Och sen alla dessa rör, rent utseendemässigt alltså,
 jag är ju tjej :-)
Allt verkar funka finfint och det är varmt i stugan! Precis så där som det ska vara!


Längtar!




♥ Jag längtar otroligt mycket efter ledighet. Massor med Tid att bara vara Tillsammans, Jag och Mina Fina T´n ♥

Vi har sparat och planerat in Thailand, först förra vintern, men vi kände oss inte riktigt redo. Vi känner oss fortfarande inte redo. Resa så många timmar med Theodor, som verkar vara allt annat än förtjust i att flyga.
Annars älskar han strandlivet, lika mycket som Mamman och Pappan :-)
Vi har kommit fram till att en kortare flygresa, med bra flygtider passar oss bättre! Thailand finns ju kvar!
Ahhhh - Längtar!




Jobba hemifrån


Natten har varit en stökig för mig. Jag har hostat hostat och hostat.
Så mot morgonkvisten bestämde jag mig för att det fick bli hemma jobb idag. Går ju inte att sitta på kontoret och hosta som jag gör.
Så förkylningen verkar tagit en ny vändning. För det började kännas bättre, men nu vette sjutton.
Det är ju tur att jag kan sitta hemma såna här gånger!

Jag hoppas återkomma med ett lite mer piggelinare inlägg nästa gång :-)


Söööndag


Söndag kväll och nästan lite söndagsångest idag. Helgen har gått för fort igen och snart är en ny jobbveckan med allt vad det innebär här. Och de kan manju sammanfatta kort och gott Fullt Ös - Medvetslös.

Har varit en bra helg i alla fall.
Mycket trevlig middag för Mamma i fredags. Alldeles lagomt av allting för oss. Jag och mannen är superförkylda, täppta näsor och hostiga. Som tur är har Theodor blivit bra i ögonen och näsan är inte snorig. Så imorgon blir det dagis för honom!
Lördag blev det hemmadag, finns massor att pyssla med som alltid. Till middagen kom kusinerna, till Theodors stora förtjusning :-) Pojkarna spelade teve spel och jag kollade mest på och åt karra. Landade på kudden klockan tidigt!
Idag har vi prommat, kört en Birsta tur, lagat mat och tvättat. Hann slumra en stund på soffkanten också, skönt!

Nu är det soffhäng och förbereda sig inför morgondagen!

Kram!

Hemma med Litet T



Idag är det äntligen fredag. Jag är hemma med LillPrinsen idag och ser till så att de jobbar här hemma...
Jag blev inte särskilt förvånad när han meddelade att de kommer inte bli klar idag - Nähääääää?
Så istället får jag väl hoppas att han gör en tidig kväll så jag hinner städa lite innan middagen.
Vi har middag för Mamma som fyller år på söndag.

Theodors öga är bättre, dock har han lite feber idag. Jaja med lite helg vila så kommer nog det här att ge med sig. Även för Mig och Mannen hoppas jag!

Trevlig Helg och Kramar ♥


RSS 2.0