BarnmaffiaTräff

Idag har vi träffats med vårat "Barnmaffiagäng" 8 vuxna och 7 barn har det blivit. Premiär för Thilo och kompis Vilgot. Många paket mycket surr och fika. Och allra mest lek för barnen:) härlig dag! Tack Fina Fina Vänner!!

Nu laddar vi om för en Valborg med fler FinFina Vänner och jag har beställt lite mer solsken!


Lördagmorgon

God Morgon!
Jag och grabbarna har varit uppe snart en timme. Myser i soffan, Ice Age 3 på teven. Skönt med en lugn start:)
Idag väntar vi varmt och härligt väder. Det ska städas på altanen, röjas, plockas, studsmattan fram och röja ut i lekstugan. Hoppas på lite sol på nosen också!
Trevlig Lördag!


Äntligen Fredag

Veckan har gått rasande fort, samtidigt som det har varit en lite jobbig vecka. Många duster med Theodor som har ett väldigt bestämt humör och vet exakt vad han vill hela tiden, vad som är rätt och fel, och tålamodet ska vi inte prata om, obefintligt. Jag är redo för helg och ha Mannen hemma några dagar!

Idag bygger vi lego och spelar hockeyspel medans Thilo sover. Snart måste det va dags för fredagsmellis:)


Träff och lite fart


Igår hade Vi dejt med Maja och Valle igen. Lika trevligt som sist.
Lek och fix med barn, lunch surr, prommis och middag och solsken. En dag kan liksom inte bli så mycket bättre :-)
Jag och T gjorde ett ordentligt ryck på kvällen. Dammsugning, torka golv, dammtorkning och tvätt. Hade ett fint flyt och gnodde på bra, så Vi hann tom sitta ner i soffan en stund innan det var dags att landa på kudden. T klev upp med morgonpigg Theodor så han va riktigt trött. Natten blev riktigt bra. Bara matning två gånger, kl 02 och 05, kändes helt ok. Sen kl 07 när klockan ringde. Ja som sagt helt ok :-)
Fixade tid till tandis och en tid för efterkontroll och cellprov också. Känns skönt att få sånt gjort innan alla går på semester.

Idag har jag fortsatt min effektivitet. Fixat en del jobbrejer, räkningar och andra bankärenden. Försäkringskassan, har jag också lyckats ta tag i, men det tar emot :-) Men nu är det gjort.
Avslutade med lite surfning på resor!

Nu ska jag kasta mig i duschen, känner mig som en gammal mjölktetra, mmm!

Thilo 1 månad

Idag blir Thilo en månad. Måste säga det, men kisses vad tiden går fort.
Va på BVC igår och liten växer så det knakar. 56 cm lång och 4410 g tung. Så 5 cm och 1 kg upp på en månad:)


Morgonmys!

Grabbarna myser innan dagis!!


Sotaren

Idag hade vi en sak i kalendern, sotaren. Tid kl 12-15. Så jag hade nästan en giltig ursäkt för att vara inomhus hela dagen. Pissregn är bland det värsta uteväder.
Hur som, sotaren kom, och han underhöll Theodor i säkert en halvtimme. Han visade allt han gjorde, förklarade och svarade på lillgubbens alla frågor. Så när han skulle packa ihop och åka vidare ville Theodor ge han en Kram-Gogubbe!
För övrigt har dagen varit ja lite lång. Thilo är inte nöjd med tillvaron idag, han har knappt sovit nåt, lite skrikig och mest velat åka omkring på armen. Det går väl bra, men när man ska bygga lego, göra lunch, plocka fram och undan och leka med allt annat, så blir man lite öm i kroppen tillslut.
Längtat efter soffan och teven, men det verkar som att det bara blir soffa, teven strejkar.

Ha en Go Kväll!


Söndag

Och kalasades igen. Nu var det svärmor som fyllde. Kalasfika och häng i grannkommunen nästan hela dagen. Sen hem för middag och nattning av barn och fotboll på teven. En alldeles lagom söndag. Är helt obeskrivligt trött så vi försökte komma i säng i tid, men innan det va färdigt va klockan lika mycket igen.


LördagsMys hemma

Vi är bara hemma och inne idag. Jag nästintill vägrar gå ut i det här vädret.
Mamma och Tott är påväg hit på en sen födelsedagsfika. Jag och Theodor har bakat en väldigt kladdig kladdkaka :) mmm! Och Thilo han bara sover, ser mysigt ut!
Ikväll ska vi grilla, inget vidare grillväder, men vad gör väl det.


Andra andningen

Efter längsta dagen ever kom både jag och Theodor in i andra andningen. Han somnade senare än vanligt. Vi kröp ner i soffan, mys och klia på ryggen, mm! Så skönt när båda pojkarna somnat och man bara får njuta lite av tystnaden och lugnet. Jag har väl aldrig uppskattat kvällarna lika mycket som jag gör nu. Bara få vara en liten stund, ladda batterierna lite innan det är kuddedags.
Att mysa upp sig i siffhörnet när det blåser och kräksnöar ute gör det hela om möjligt ännu mysigare:)

Nu hoppas jag att det blir en god natt!

Natti!


Fredag

Klockan är 10 och jag är redan tokhungrig. Förmodligen för vi varit vaken sen kl jättetidigt, jisses. Theodor vägrade somna om så han har fått sitta i soffan och kollat tv, med en förhoppning om att han skulle somna en liten stund, men icke.
Det här kommer bli en väldigt låååång dag.
Trevlig Helg!


Här sitter vi och myser

Även ikväll blev det en fontänkräka. Herregud va joxigt jag tycker det är med detta. Annars har dagen varit väldigt bra på mat och sov fronten. Nu myser vi i soffan, han är en riktig myspropp den här Thilo:)


Mål

Jag har som mål att komma iväg på prommis innan jag hämtar Theodor på dagis kl 14. I förrgår gav jag mig inte ut i snöovädret. Men idag kom jag iväg. Nu har vi landat med mellis i soffan till Tintin.
Thilo sover, som han gjort nästan hela dagen idag, måste snart väcka den Lilla.


Dejt Onsdag


Igår kom Maja och Valle till oss.
Vi hade en superhärlig dag. Massa surr, lunch, fix och lek med barn, prommis osv.
Maja kollade film med Theodor och jag hann fixa middag i värsta lugnet, det va inte igår. Sen komm Papporna och vi åt middag tillsammans. Sen spårade Theodor och han landade på kudden innan det va färdigt och Vi avslutade dagen med lite Födelsedagsfika.
En helt perfekt dag - Tack Fina Ni för en sån bra dag ♥ Vi gör gärna om det snart!


Han är så söt!

Han är så söt när han sover, ja då också :)


Firat Älskling!

Överraskade Mannen med trerätters idag, dagen till ära:)
Avslutade med lite mer paketöppning. Nu har den stora sonen somnat i sin säng, och den lilla i min famn.
Har krupit upp i soffan och ska tända en brasa, myyys!


Födelsedag

Idag fyller Mannen år. Theodor sjöng imorse och det blev paket på sängen.
Lämnade Theodor bra precis kl 9 på dagis. Sen har vi haft långa matstunder, lite kräkas, tvätt och förberedelser inför kvällen:)
Nu mera mat och sen prommis och hämta hem Stortrollet.

Massa Grattis till Tony Min StorPrins idag på Din Födelsedag! Älskar Dig!


Måndag med full fart

Dagen startade kl 06, då tyckte Theodor att det va morgon, hoppade inte ur sängen. Som tur va så kvicknade jag till ganska fort.
Vi har pysslat och lekt hela dagen. Och så några matstunder med Thilo, som ibland tar sin lilla tid.
Men vi har hunnit med väldigt mycket idag, mycket mer än vad jag hade tänkt:) massa pyssel, legobygge, lekparken, cyklat, sparkat boll osv. Lite trist att det va så himla kallt ute, fy!
Imorgon blir det dagis för Theodor och då ska jag och Thilo passa på och mysa på tu man hand och greja lite, vi har ju Födelsedag här hemma imorgon.


Ute i solen

Vi är ute i solen, härligt! Så otroligt skönt med sånt fint väder.
Lek i sandlådan, gunga, spela fotboll och hockey. Grabbarna har precis tagit en repa i bubblebilen. Thilo sover i vagnen, ser skönt ut!
Nu väntar vi på svärisarna mfl för lite Kalas.


Bakar och byter däck

Tony och Theodor är ute och byter däck på bilen. Jag och Thilo är inne. Jag bakar och han..sover. Ser rackarns skönt ut!
Nu är det strax lunchtajm. Sen hoppas jag på en skön em ute i solen.

Trevlig Helg!


Beach 2012 nja

Men kanske Beach 2013:)
Har iaf köpt mig ett par nya skor så jag har bra på fötterna nu när jag snart ska börja ränna med barnvagnen och två små Grabbar.
Tony är fortfarande hemma med oss, jätteskönt! På måndag börjar allvaret, då blir det vardagen på riktigt. Känns lite småläskigt på nåt vis, måste jag erkänna.


Mellis och lek

Idag hämtade vi Theodor på dagis och sen direkt hem till mellis ute och sen lek. Thilo sov i vagnen, förmodligen för att vila upp sig ordentligt för en em kväll då han vill äta mest hela tiden. Kul för honom så där lagomt skoj tycker jag. Nu har han iaf somnat för en stund och jag har landat i soffan och Hejjar på Giffers:) och känner in tystnaden och myser med en brasa bubbelvatten och lite lite godis.

God Kväll!!


Bvc Viktkontroll

Igår va vi på BVC igen, viktkontroll av Liten Thilo. Gått upp 300 gram och växt ytterligare 1 cm, på en vecka. Mycket väl godkänt, tackar! Eftersom Lillkillen kräks en hel del så har jag såklart undrat om han får i sig nåt. Jobbigt med kräkningarna, särskilt när de där kaskadspyorna kommer. Han har dessutom fått sova i våran säng, så jag kan hålla lite kollen. Men nu har han fått flytta över till säng och det går ju jättebra såklart, nojjig morsa :)


Säg Hej till Thilo

Ja det har inte varit helt enkelt med namn på Lillebror. Men efter några funderingar fram och tillbaka och så lite fram igen så har vi bestämt att Lillebror ska heta Thilo.


Annandagen

Idag har vi varit hos svärisarna.
Fika, middag och fika igen. Skönt att bli serverad det mesta. Theodor har härjat och lekt med Farfar och jag har mest matat Lillebror känns det som. Han har varit vaken nästan hela em, ont i magen eller nånting annat verkar ha varit besväret.
På vägen hem somnade båda grabbarna men vaknade när vi skulle plocka in dom från bilen.
Theodor har precis myst lite i soffan. Han pussade mig och Lillebror God Natt och jag hoppas han somnar snart, för han sover ju inte längre imorgon bitti bara för att kvällen blivit lite senare, vilket kan leda till en jobbig morgondag.
Jaja, den här dagen har varit mycket bra i alla fall!
Nu soffa!


Lillebror två veckor

Idag blir den minsta familjemedlemmen två veckor. Fina Underbara Lilla Kille! Jag kan sitta och titta på han hur länge som helst och bara njuta, vacker!


StorebrorPresent

När man har blivit Storebror så får man presenter. Theodor har fått lika mycket presenter som Lillebror, alla är så snälla! Vi köpte för ett tag sen en StorebrorPresent till den Lilla (stora) Sötpruppen. Lyckan var stor, då Tony och Theodor kollat in den där bilen tidigare vid en Birstatur.


Skärtorsdagen

Theodor firade in Påsken en stund på dagis.
Jag och Mannen passade på att rensa i garderober och förråd, jisses va skit man samlar på sig.
Tog sen en prommis innan hämtning på dagis.
Avslutade kvällen i soffan, Änglagård 3 och jag somnade med en liten sötkorv på bröstet.


Påskfirande på dagis

Idag är det Påskfirande på dagis. Theodor tyckte det va jättekul att få måla lite och klä ut sig.
En av pedagogerna talade om för barnen att imorgon kommer Påskkärringen, då säger ett av barnen vadå hon kommer ju varje dag hem till oss i alla fall, postkärringen, jajamen!


B som i BVC och Birsta

Idag har vi varit på första besöket på BVC. Information och en massa surr.
Lillebror som är 10 dagar idag har växt en hel cm och gått upp 300 gram. Godkänt med andra ord.
Vi lunchade och sen blev det Birsta och shopping, vi va ju där även igår men hann inte med allt som vi tänkt.
Igår blev det mest shopping till grabbarna och lite inför Påsken. Idag fortsatte vi där vi slutade igår och avslutade med Stadium nya kom i form skor till mig och även lite annat smått och gott.
I em har grabbarna varit till skogen, vi har byggt lego och försökt hålla igång Theodor. Trött kille idag. Vi hade en stökig natt, lillebror storkräktes två gånger igår kväll så jag har varit på helspänn hela natten och så vaknade Theodor mitt i allt, perfekt.
Ja så kan det bli. Dagen har varit bra, så nu hoppas vi det fortsätter så här!


Blommor

Jag har fått blommor av mina pojkar!


Lugn start på veckan

Jätteskönt med en hemmadag utan några särskilda planer.
Tony och Theodor var och handlade och lite andra små ärenden på fm.sen har vi grejat på hemma och varit på en promenad och Theodor har fått lufta cykeln. Skönt med lite frisk luft, men ingen direkt värme, uff riktigt isiga vindar emellanåt.
Killarna har somnat och jag borde nästan göra detsamma en stund. Ska gå och röra ihop en fruktsallad tror jag. Och passa på att koka ihop lite äppelmos!


God Kväll


Helgen

I lördags hann Vi med besök av våra syskon med fam. Båda pojkarna fick Fin Fina presenter, Ni är så snälla!
Vi nattade Theodor sen tog Vi en sen middag, grillat och god sallad till, mumsigt. Jag festade till med en alkoholfri öl tom :) sen blev det inte mycket mer av dagen.

Söndag fick Vi besök av Fina Vänner. Pojkarna fick massa fina presenter igen, och även föräldrarna. Ahh Ni är ju för Söta och Goa allihopa!

Tack och Puss på Er Alla!


RSS 2.0