Sista dagisdagen denna veckan

Thilo sov en gång, passade på att ta en lur på 2 1/2 timme. Så jag hann greja lite med alla barnkläder som ska säljas, ringa min chef för planering, luncha och läsa tidningen i lugn o ro. Hämtade sen hem Theodor och V. Grabbarna stod snällt och väntade vid grinden när jag kom. Höll varandra i handen när vi gick storvägen hem. Sen har dom lekt, fullt ös, Thilo har haft riktig underhållning 😃

Nu sover grabbarna och jag ska krypa ner i soffan med maken.
Tack för idag slut för idag!


En helt vanlig onsdag

Tvättat städat lämnat och hämtat på dagis lite sol på nosen laga middag plock bada två små lite teve och kvällsfika. Jajamen snart ska jag sträcka ut i soffan.

Kvällsmys ❤


Musik och dans

I eftermiddag blev det mycket musik och dans hemma hos oss. Egenkomponerade sånger av Mamman och barnen dansade på sina egna små sätt. På slutet tog Theodor tag i sång och musik och jag fick dansa loss.


Dom där dagarna

Vissa dagar fungerar ingenting. Tjaffsig 4-åring och gnällig liten. Måndagen var en sån där dag då jag blev den elaka mamman. Tålamodet var slut till frukost och dagen kändes oändligt lång.
Jag avskyr såna här dagar. När barnen somnat så var jag fortfarande sur som en citron. Det är bara att gå och dra täcket över huvudet en sån dag. För jag vet ju att nästa dag brukar bli bättre 😃
Halva tisdagen har gått och det är bättre idag men inte hundra. Sovit väldigt knepigt inatt, drömt och känns som jag befunnit mig mellan dröm och vaket tillstånd halva natten, skitknepigt!
Thilo sov lite längre imorse så vi testar med en sovning idag. Han har sovit två timmar nu vilket betyder att jag har fått äta lunch i lugn och ro och fått lite gjort. Härligt!
Försökte fånga oss på bild 😃


Thilo 11 månader

Godbiten blir 11 månader idag! Ja snart dags för 1-års kalas med andra ord!
Lillkillen börjar bli en Storkille. En god och glad sådan. Humöret är oftast strålande. Aptiten likaså. Ja det enda som det är lite si och så med är sömnen, på natten. Somnar mellan 19-20 beroende på hur dagen sett ut. Vaknar en till två gånger per natt och då kan det va svårt att få han att somna om. En liten slurk välling och har man tur somnar han om i sin säng. Som det sett ut en månad tillbaka nu så sover han helst i vagnen. Förhoppningsvis ger det sig med tiden = snart!
Dagtid sover han bra och ibland räcker det med en sovning per dag. Men det beror på natten och hur tidig morgon han gör.
Jag kan inte fatta att min lilla bebis blivit så stor, när hände det..Åhååå!


Slalompremiär va det tänkt

Theodor skulle få göra premiär i backen idag. Tänkte hyra grejer men allt i hans längd va uthyrt så efter en del väntan gavs det upp. Bättre lycka nästa helg hoppas vi på.
Blev ett besök hos Farmorn och Farfarn på eftermiddagen.
Och Thilo har fått ta fram julklappsbilen, lycka, hos två barn.
Annars trötta barn idag och de båda Siv kl 19. Nu blir det ladda för en ny vecka.


Skidor och pulka

Idag blev det skidpremiär för Theodor. Ja jag vet, lite sent. Men det har alltid varit nåt annat så det har inte blivit av. Men nu så 😃 Thilo åkte pulka och tittade på. Imorgon blir det mer skidövning.

Träffat Mormor och Torsten och sen ätit en gooood middag. Barnen ska nattas sen blir det lite godis (det är ju lördag) och soffa. Jag är ganska trött och nöjd för idag!


Kan själv

Vi pratade senast igår om att Thilo inte håller flaskan och dricker själv. Förmodligen för att han vet att vi ger han. Imorse ställde jag fram flaskan, å vad hände...


Fredag igen

Härligt med fredag, som alltid. Jag gillar fredagar mannen jobbar som oftast halvdag och vi är tillsammans hela familjen. Idag blev det en fredag hemma med lite gnälliga barn och sånt, det glamorösa livet ni vet 😃
Middag barnen badade somnade och jag helt slut efter veckan. Soffa ett glas vin och serie.
Liten Thilo är fortfarande förkyld han har somnat och hunnit vakna en gång, fått välling, ligger i vagnen som jag sitter och gungar från soffkanten. Japp det är ungefär så de senaste kvällarna sett ut. Men nu sover han nog igen så jag ska smyga mig iväg på kudden. Man vet ju aldrig hur länge (kort) man får sova nu för tiden.

Natti!

Trött men fortfarande lite brun, och vips ser jag lite piggare ut, längta sommar ☀


Sen 10 månaders koll

Eftersom vi varit borta blev det en sen 10 månaders koll av Thilo. Allt ser bra ut. Lillkillen är 80 cm lång och väger 10,6 kg. Huvudet 46,5. Grabbarna skiljer sig en del. Thilo är längre och väger mindre och hans huvud är mycket större. Då har iofs Theodor väldigt litet huvud, alltid haft.
En promm fram och tillbaka till Granlo blir dagens motion. Trött som bara den, men bara till att ladda om. Snart ska storebror hämtas hem.


Bakis nä bara trött

Känslan är nästan densamma, att ha fått på tok för lite sömn som att vara lite dagen efter..
Thilo är supersnorig och var vaken 21.30-23.30, sov till 03 och var sen vaken till 04.30 och somnade om till 06.30, segt! Nu sover han igen och jag ska göra mig klar, BVC och sen 10 månaders koll.
Tiden går fort, vi har varit hemma en vecka... Längtar tillbaka till sol och värme!


Vanliga dagar

Theodor är tillbaka på dagis. Glad över att få leka med kompisarna. Igår kväll kom V och lekte en stund efter middagen. Theodor blev förkyld redan i måndags och Thilo har nåt på g, eller så är det tänder som tjorvar. Natten har varit en sån där halvjobbig en. Känner själv att det är nåt på g i kroppen. Och med tanke på alla sjukdomar som snurrar på dagis så blir man inte direkt förvånad.
Ja det är helt enkelt vardag igen 😃


Doktorn kan komma

Det är måndag, vardagen är här igen. Jag och pojkarna är hemma, leker och tvättar fortfarande. Jag är lite trött, sovit dåligt inatt, mycket snurr. Barnen är på strålande humör iaf!!!


Ute i snön

Lördag och Theodor va på kalas. Under tiden åkte Thilo pulka, lekte lite i snön, det va ju väldans roligt! Och tog en tuppis.

Kvällen blev gomiddag bad och sen kväll för Theodor.
Sen trulig natt för minsta..


Nytt

Jag gillar min nya tröja, mycket!
Behöver dock träna på att fota mig själv 😃


Mer semesternilder

Mer bilder


Gran Canaria - Puerto Rico - Andra veckan

Andra veckan var väldigt lik den första. Mer sol men något lägre temperatur. Barnen började komma till rätta och tog sig lite friheter så längt efter hemmet och vardag infann sig i slutet på veckan. Så som det ska vara!


Hotellet

Så här såg det ut lite där vi bodde.


Gran Canaria - Puerto Rico - Första veckan

Första veckan bjöd på fantastiskt härlig värme och lite mulet. Vi solade badade lekte prommade häng vid poolen och stranden. Åt en massa god mat och drack en och annan drink.
Thilo älskade stranden, hans första strand och sandkontakt, han kröp ut direkt till vattnet, så härligt! Theodor lekte och skuttade omkring mest hela tiden. Barnen trivdes och somnade helt utmattade kl 20 på kvällen. Då hann vi med lite egen tid, häng på balkongen, spela kort och bara sitta och prata. Det är fint med semester ❤


Semester!

Vi har det riktigt bra.
Kramar från oss❤


RSS 2.0