Å en sån natt


Här är den största anledningen till att Vi inte är på Semester just nu




Totalt kaos på E4:an. det började igår strax innan lunch. Vi letade info och lyssnade av radio innan vi gav oss iväg. Men hörde ingenting så Vi trodde väl att det lugnat sig, eller hur.
På 6 timmar lyckades vi ta oss till Söderhamn. Det har mest stått stilla med andra ord. Jag har aldrig sett så många långtradare - överallt.
När vi insåg att vi skulle missa planet bestäde vi oss för att styra hemöver igen. Det tog lika många timmar att ta sig hem. Jippie! 12 timmar i bil, och vi har förflyttat oss till Söderhamn, tor - Härliga Mysiga FredagKväll!

Har varit så trött, så det tog en bra stund innan det gick in att vi var på väg hem och inte till solen.

Vi bokar om :-)


Ta hand om Er!


Ta hand om Er och Varandra därute!

Nu blir det Semester...

Puss och Kram ♥

SpringSpring


Den här veckan har det varit spring överallt, hela dagarna.
Jag är otroligt tacksam över att Theodor har piggat på sig, mindre hosta och lite mindre snor. De har fått börja sova inne på dagis, pga platsbrist av alla vagnar, och inget tak utomhus (suck säger jag) Det har gått över förväntan, dock sover han inte lika länge, vilket resulterar i en mycket trött kille på kvällen. Mmm han är lik sin far :-)
Jag har 32 järn i elden på jobbet och förhoppningsvis ska jag bli klar med allt innan jag stänger butiken.

Längtar väldigt mycket efter avkoppling, lugn och ro och framförallt - få vara Tillsammans massor ♥

Nu är det kudden...

(skrevs igår 22.34)


Mitt på onsdagen


Idag är en riktig mitt i veckan dag. Jag känner mig trött och mosig.

Haft lite svårt att somna om kvällarna sista dagarna, vette tusan varför.

Som alltid går hjärnan på högvarv innan ledighet, allt som jag lovat, ska hinnas med och måste fixas innan. Samma sak varje gång. Förmodligen alla kom ihåg som jag går igenom där på kudden som inte ger mig riktig ro.

Idag blir det till att försöka komma hem i tid. Middagen är föreberedd i kylen, så bara in i ugnen. Sen kommer Mamma och Torsten och ska hänga med Lilla T ikväll. Medans Vi ska åka iväg på Föräldramöte på dagis. Förhoppningsvis är jag pigg och alert efter det, haha. Ikväll ska det tvättas, och kanske kaanske orkar jag baka dom där kakorna som jag tänkt göra...

Gjorde ett avbrott i jobbardagen idag och träffade Kickis - Det va inte igår, men vi har alltid lika mycket och prata om - Trevligt! Vad gjorde man utan Vänner ♥

Nä..jobba på ett och två :-) 

Helg och nu ny vecka med full fart


Helgen har varit bra, mycket bra! Även fast den inte blev riktigt som jag / vi tänkt. Men sånt är livet.
Som alltid har den gått på tok för fort och jag har inte riktigt hunnit med allt jag tänkt, men det är stående, så jag gillar läget :-)
Theodor är snorig och hostig. Men ingen feber så vi kör på dagis och jobb och hoppas att det håller hela veckan. 

Veckan är fullproppad med att göra. Så det är planering på hög nivå så vi får ihop dagarna.
Jobb 8-17 och sen är det bara att köra på och hoppas man hinner med häften i alla fall.

Igår hann vi med nästan allt vi tänkt. Idag ska Mannen på hockey så jag ska försöka vara effektiv till kvällen. Tanken är att jag ska baka, gå igenom garderoben och pyssla lite inför Jul, middagen inför imorgon ska också förberedas. Hej och hå - ja full fart var det.


Hoppas Ni får en Fin dag i snön!

Semester




Ok jag gnäller en del kring tiden, att jag inte hinner med osv. Vi har ju själva valt att jobba 100% båda två och då blir det ju långa dagar för oss alla och väldigt lite kvalitetstid med Theodor under vardagarna. Man hinner ju ta igen en hel del på helgen, men det är ändå väldigt långt från att vara hemma 4 arbetsdagar av 5 som jag varit feb-aug. Ja dessa prioriteringar...

Snart är det i alla fall dags för 2 hela veckor med bara tid för Varandra, dygnet runt. Bara göra roliga saker, leka, njuta, busa, ta det lugnt, må gott och vara tillsammans!
Det ska bli helt fantastiskt skönt - Jag längtat otroligt mycket tills Vi är på plats - i solen, vid vattnet!

♥ Önskar Er en Fin Helg ♥


Träff med Farbror Doktorn


I måndags var det återbesök på BVC och träff med Farbror Doktorn.
Theodor sov så gott i vagnen när jag hämtade upp honom. När vi kom fram fick jag väcka Sötnosen.

Vi träffade Dr och han ställde en massa frågor, klämde och kände på Theodors huvud. Tittade, ställde mer frågor, fölrklarade, klämde lite till. Ja ni förstår.
Det är ju jättebra att de är noggrann och följer upp allting. Doktorn ska nu skriva ihop lite grann runtomkring detta och skicka det till Barnkliniken. Så får vi se vad som händer sen.

Vi prommade hemöver och det va skönt att komma hem i tid för en gångs skull, hinna med både lek och laga middag.

Årets Glögg




Ikväll testar Vi årets glögg - Blossa Glögg Saffran.
Dessa årliga glöggsorter brukar inte smaka så mycket, man kan ana en liten liten ton av Saffran, som det nu är i år. Men den är ändå god. Värd att testa!




Att Leva


Ni måste läsa detta hos Vimmelmamman

http://www.alltforforaldrar.se/vimmelmamman/

Jag förundras igen över hur lätt man glömmer, och hur lätt vi springer på i våra liv med alla måsten.
Jag försöker stanna upp och hinna med att Leva Mitt Liv, jag har blivit bättre på det. Men jag vet att ibland glömmer jag och bara springer, fort fort.
Stanna upp en liten stund, se på det Du har runtomkring Dig, var Glad för det och Visa det!

Lev ♥

Korvtjuven


 

Theodor är väldigt förtjust i korv, hmm vet inte vem han är lik, haha!
Igår när jag kockade middag, potatismos och korv, skuttade Liten iväg och hämtade stolen, klättrade upp, ställde sig och läste bok och käkade korv, ja vad säger man - toksöt helt enkelt!


Snö är kul


I lördags var Vi ute och testade på både pulkan och snöskottning. Tror inte att Theodor minns alla pulkåk från i fjol :-) Kul var det i alla fall. Har inte hunnit med så mycket snöbus i veckan här hemma, då det är tidiga mornar och ganska sena kvällar. Tur att de är ute mycket på dagis!


Så där idag


Ibland kommer tråkiga saker över mig, bara så där.
Det går så fort, från ena sekunden till den andra, jag hinner inte med själv. Från att skojjat och flamsat med arbetskamraterna till att bli som förstelnad, sammanbiten, väldigt allvarlig.
Verkligheten är lite läskig och inte alltid så jäkla skojig. Ibland passerar ett helt gäng med vardagar utan att jag känner av det där tråkiga. Visst det finns där, men jag kan väl hantera det i vardagen. Så kommer en "sån där" dag, en sån som idag. Det känns liksom lite grått och klumpen i halsen vill inte försvinna.
Jag önskar ibland att jag kunde ändra på en hel massa saker, men det går ju inte. Det här är livet - Välkommen hit. Det är en konst att lära sig leva i det, nänting man lär hela livet.

Puss och Kram Mina Vänner - Behövde få skriva av mig lite litegrann, jag tror klumpen blir mindre av det!


Festlig Helg


Sitter i soffan och är helt slut. Gårdagens festligheter har som satt sina ordentliga spår.
40 års kalas med after ski tema. Vi började klockan 17, mat och dryck och frågeslinga och sångtävling. Själv hängde jag på dansgolvet mest hela kvällen! Det känns i benen och skallen idag. Skallen beror nog mest på röd vinet. 02 landade vi hemma i sängen efter en sjujäklarns skojig fest!
Jobbigt att det är måndag redan imorgon. Jag skulle behöva vila en dag till, minst!

Imorgon jobbar jag halvdag, sen blir det BVC och träffa Dr. Det blir en ordentlig titt på Lilla T och huvudet. Ja jag vet egentligen inte riktigt vad dom ska göra, kolla, som de inte redan gjort. Självklart känns det bra att få det gjort, samtidigt som det också känns lite så där.
Ja det ska bli skönt att få det gjort, överstökat!

Nä det är väl bara och sova nu, ny dag, ny vecka...

Kram!

FinFredag




Idag är det fredag och jag är så där skönt trött efter en ganska lång vecka med mycket upptåg.
Jag är glad på jobbet idag och får en hel del gjort. Längtar efter Kvällen. God middag och slappa i soffan till Idol.
Ska Kramas mycket med Mina Killar ♥ Jag är så glad över att Ni finns ♥

Njut Fredagen och Helgen med Dom Du tycker om!

Kram!


Visst växer killen

 

BVC besöket är avklarat.
Det jag sa till T för några dagar sen, att Theodor måste växt en hel massa sista tiden, stämde.
På tre månader har LillKillen växt 5 cm, är 91 cm lång nu och väger 12,8 kg.
Så han har lagt på sig nästan 1 kg sen sist. Huvudet hade växt lite lite grann. Kanske inte så mycket som det borde, eller nåt. Så till veckan ska vi tillbaka och träffa Dr. Ja det är väl bra att de följer upp ordentligt, om och ifall att.

Det är väl kanske inte så konstigt att Prinsen sover väldigt mycket mer än vanligt, han växer ju så det knakar, nästan. För som det varit nu sista tiden så sover han för natten 19 till 07-08 på morgonen. Sen klipper han 2-2½ timme mitt på dagen. De får oftast väcka honom till mellis.

Nu är det jobbadags!


AfterSki tema, hmm..

 

www.stadium.se
På Lördag ska vi på 40 års Partaj med tema afterski, haha klockrent för mig med andra ord, eller så inte. Jag är väl allt annat än en vintertjej i alla bemärkelser. Men men, jag jobbar på det, så de så!
Den stora frågan är i alla fall, såklart, va f..n ska jag ha på mig??

Gårdagen var en bra dag, med mycket jobb och ett bra möte. Så jag gick hem med en nöjd och bra känsla i magen.

Imorgon jobbar jag hemifrån.
På morgonen ska Theodor på BVC. Eftersom huvudet växt väldigt lite och vikten stått väldigt stilla, ville de fortsätta uppföljning på detta. Ja det är ju bra att de gör det. Men man kan ju hur som helst inte låta bli att fundera lite på det. Så jag hoppas allt ser bra ut imorgon och vi slipper fler såna besök på BVC.
Sen ska Lillen på dagis och jag hem och jobba. Sen på em är det uppföljningssamtal efter inskolningen. Det blir ju lite spännande :-)

Jag hoppas snöovädret drar förbi kvickt. Jag är inte särskilt intresserad av några 2 dm som de pratat om ikväll.


För övrigt längtar jag efter Min Mamms nu ♥




Ny vecka efter en bra helg


Helgen kom och passerade och idag är det en helt vanlig måndag igen.

Har hunnit med både det ena och andra, men ändå inte allt, dvs somvanligt.

Fredag TjejFest hemma hos Evisen. Gott småplock vin drinkar och surr. Vå var in till stan och svängde de lurviga varvat med lite barhäng. Jag är ju inte 18 längre, även om jag ibland försöker. Så trött som jag är, åkte jag hem. Och snäll somjag är lånadejag ut mobilen på vägen, dock kanske inte helt planerat :-) Telefonen trilade ur jackfickan och ja det hade kunnat hända även en tisdag på vägen hem från jobbet. Ringde busstationen hela lördag fm utan resultat, de jobbar väl inte på lördagar kanske eftersom jag kom till en fax efter 22 signaler. Hur som, min telefon ringde hem på lördag em och det va den snälla busschauffören som hade lånat telefonen :-) Idag ska jag få tillbaka den, ja det har varit en mycket lugn helg. Så alla som fått konstiga sms eller påringning - Det är busschauffören!!

Lördag blev alltså en seg dag. Jag hade svårt att slappna av, behövde sova så pojkarna åkte på en liten turné och jag fick vila. Ja det va väl ungefär så hela lördagen såg ut, vila! Mannen lagade underbart god mat, som jag tror vi måste gör asnart igen så jag får njuta av ett glas rött till!

Söndag lite nytta gjordes och Theodors Farmor och Farfar hälsade på. Lek och bus och på em gick vi ut en sväng innan det var middagsdags.

Nu är det måndag morgon och en ny vecka startar. det är väl bara och bita i. Känner mig ganska pigg och alert. Har fått sova 3 nätter utan att Theodor vaknat en endaste gång. Dessutom har han sovit lääänge på morgonen. Hur skönt som helst. Han måste vara inne i en växtperiod, för han sover runt 2½ timme mitt på dagen också. Man kan ju önska att nattrutinerna håller i sig i alla fall. Alla blir ju så mycket gladare :-)

Glad Måndag ♥


En helt vanlig dag


Har varit en vardag idag. Theodor på dagis, jag och Mannen har jobbat.
- Hämta på dagis, hem, äta, leka och liten sova.
Lite egen tid, njutit av tystnaden. Stora T har varit borta hela kvällen.
Jag har duschat lääänge, smort in mig med besta body lotion, myser i soffhörnet.
Plockat lite och förberett lite inför morgondagen.

Imorgon väntar jobb fram till 13. Sen en repa på stan innan jag hämtar Lilla Älsklingen.
Sen till kvällen väntar TjejPartaj - Vin surr och däääns - Härligt!

Snart mot kudden, hoppas kunna sova igen lite tid, har haft dåliga nätter den här veckan.

God Kväll och Kram!


Bra dag!


Har varit en bra dag!
Jag har jobbat och fått massor av bra saker utförda, skönt!
Lyxade med långlunch, som jag tillbringade hos min Favorit Frissa. Hon har varit Mammaledig, å som jag har saknat henne! Men nu är hon alltså tillbaka på jobbet och kan ta hand om mig igen :-) Ja jag vet stan kryllar av frissor, men att hitta en ny favorit, nja...  Vi funkar så bra, hon lyssnar och förstår på alla plan och delar med sig av sig själv på ett alldeles lagomt och bra sätt!
Vi skrattade gott åt hur jag haft det under hennes föräldraledighet. Ni vet jag är ju inte särskilt intresserad av att ta hand om mitt barr, utan det liksom bara är där. Så jag behöver en helrenovering lite då och då. Och ofta sker "raset" över en natt. Det vill säga att jag bara vaknar en dag och inser att det ser förjävligt ut och behöver göra nåt bums. Och det har inte varit lätt när hon inte funnits där. Så jag har ju klippt själv, mannen har fått klippa och tillslut gjorde jag ett försök hos en annan frissa. En frissa som tuggade tummummi, svajjade på klackarn och försökte klippa mitt hår samtidigt.. Och som dessutom kom med kommentaren:
- Gör du inpackning ofta. Mitt svar:
- Näe aldrig. Hon ler och säger:
- Hmm ja jag kan se det.
Fel Fel Fel, jag vet att jag är dålig på att ta hand om trasslet, men jag behöver inte ha någon som talar om det för mig, så de så. Japp, jag är som ett barn, lite nu och lite då.

Sen har jag försökt fixa färgen själv. Och det har ju också gått lite så där. Men lugn! Nu ser jag ut somvanligt igen, and I like it!

Duktigt bokade jag en ny tid på en gång!

Någon på mitt jobb sa idag:
- Anna du skulle passa i kort hår!
Vad? Har ju väldigt svårt att föreställa mig det. Nån gång hamnar jag väl där..jaja jag jobbar med killar, sa jag det...

Nog babblat. Ska fortsätta min braiga dag i soffan nu!


Funderar


En dag som denna, när jag fick stanna hemma med LillPruppen lite oplanerat. Så tänkte jag försöka få lite nytta gjort, när man ändå är hemma och liten sover. Tänkte först baka, men de kakor jag hade tänkt ut, saknades det nån ingrediens till varje (och jag ids ju knappast gå till affären)

Så istället hamnade jag här, filurandes.
Jag är så förundrad över hur en del människor fungerar faktiskt. Jag vet att vi är alla olika. MEN.. Jag kan inte alls förstå när man inte kan glädjas för och med andra människor. När man bara ser till sig själv i allt, hela tiden. Så otroligt tröttsamt.
Utan att gå djupar och längre in i det här. Så vill jag bara säga, ta hand de du har nära, glöm inte bort att visa dig, att du finns och bryr dig, att Den betyder nåt för dig. De finaste man har ska man vara rädd om, och det gäller både Familj och Vänner ♥

Hängig liten kille


Igår pratade jag med min chef lite om arbete och VABning. Jag va väldigt nöjd över att jobbat nästan TVÅ hela veckor :-) Borde ha lärt mig, att inte ens prata om såna här saker.
När jag kom hem var Theodor jättetrött. Men middagen gick i galant och han lekte på. Men när det va nattnings dags ville han inte komma till ro. Det tog en stund för han att somna, vilket vi är mycket ovana vid. Sen har han stökat på hela natten. Konstaterade vid 04 att det va dags för en VAB dag.
Så idag är jag och Sötnosen hemma.
Vi har ritat, byggt lego, läst böcker och nu är det Playhouse Disney för hela slanten. Jag har lite jobb grejjer att fixa, måste måste. Sen fortsätter vi lekandet. Liten är för hängig för dagis men för pigg för att sitta still och mysa.

Ha en bra dag!

RSS 2.0