Klämdag

Men här måste det jobbas. Barnen har varit på dagis. Lite barn men de har ju haft varandra 😃
Innan jag åkte hem hade jag en spännande grej inbokat. Ögonfransförlängning. Har funderat på det i typ ett år. Så nu var det dags, äntligen!
Nöjd med resultatet!




Eftermiddagspyssel

Petra och jag gaddade ihop oss idag. Häng i Skönsberg resulterade i bla detta. Mycket nöjd ❤❤




Den här veckan

Dagis stängt igår. Blev en fixardag här hemma. 
Mycket på jobbet och imorgon onsdag har jag tagit ledigt på em. Spännande em väntar 😃
Torsdag lediga och klämdagsfredagen är jobb och dagis dag här. Det är månadsavslut och som mest att göra. Sen väntar helg igen och jag har fakturering framför mig tjohoo!
Annars rullar det på bara somvanligt allting. Saknar förra veckans värme. 

Ikväll var vi ute hela kvällen. Theodor hade några kompisar här, full fart på alla kidsen, härligt!

Nu sova gott inför morgondagen 😃
Ska visa imorgon vad jag pysslat med. 



Alla Mammors dag

Dagen känns lång. Besökt Våra Mammor, fika här och fika där. Landade hemma med god middag och ett glas rött. 
Jag har fått en snygg bikini av mina pojkar. Den passade otroligt bra. Glad över presenten och att de lyckades så bra. Killarna kan ❤ Love Er ❤

Nu blir det en kväll med mycket fix. Dagis stängt imorgon. 

Kram till Er som läser!




Full fart

Har precis landat en sväng i soffan. Intensiva dagar på jobbet. Det är lite mycket nu. Lära upp den nya tjejen och samtidigt försöka hoppa på allt det nya. Jag behöver knappast säga att det är rörigt i skallen dessa dagar. Och värre lär det bli. Somnar gott på kvällarna kan jag lova. 
Thilo-pricken har blivit något bättre med sina utslag. Besök på VC och ja det kan va en kombination av flera saker. Feber i förra v, virus, värmen och nåt han ätit. Så nu smörjs han in med en salva vi fick, äter inga citrusfrukter eller ketchup. Så får vi hoppas att de är borta snart. Han ser ju lite så där ut just nu med alla prickar och rosor, min lilla Goding ❤
Imorgon är det mycket som händer jobb möten och Vårshow på dagis. Härligt, hoppas vädret är med oss!
Och så ska vi hämta hem SvartaPärlan. 
Nä dags för kudde. 

Natti ❤



Helgen bjuder på finväder

Vi har varit ute från morgon till kväll. 
Thilo har fått utslag igen. Vet inte om det är värmen som rår för det. Stackars liten!
Barnen leker, spring mellan gårdarna och fullt ös. Fin främmande grill och mys. Härliga årstid. Det är så härligt. Jag vill ha mer mer mer ☀
I fredags blev jag bortskämd med tre rätters och vin, tack Evisen för en mycket härlig kväll ❤
Och så har vi hunnit kika på en bil. Får se hur det blir 😃
Nu ska jag fortsätta njuta av helgen. En spännande vecka som kommer!




Torsdag

Och alla är tillbaka på banan med dagis och jobb. Det är skönt!
Theodor har haft två intensiva dagar med full fart från morgon till kväll. Märks att det börjar gå mot sommar och barnen är ute o leker med varandra hela kvällarna. Det är härligt att ha många kompisar nära! Mest tjejer å han trivs. Måndag lek hos Signe, onsdag följde han med Vincent. Och ikväll lek med tjejerna på gatan. Hej å hå, man hinner ju knappt krama på Godisbiten som börjar bli en storkille❤
Imorgon fredag igen. Jag har hårfix inplanerat på lunchen. Och kvällen häng med en Brud ❤
Å så verkar det som att solen ska skina på oss i helgen, längta! Vill ha mer mer mer! Tre veckor kvar till en veckas sem, wohoooo!



Å så va det dags

För lite VAB. Har klarat oss väldigt länge, så man blev inte direkt överraskad när Thilo vaknade med 39 graders feber på måndag morgon. Kan förklara det dåliga humöret i helgen och den mycket taskiga aptiten. Tony va hemma igår. Och idag va det min tur. Han är på mycket gott humör så dagen har varit supermysig. Vi har petat runt här hemma, fixat och grejat. Mycket sång och dans blev det också. 
Ikväll har vi varit på ett första föräldramöte på skolan. Kul att kolla in stället, annars hade de inte så mycket att komma med. 
Imorgon väntar en lååång jobbdag. Längtar redan efter att den ska vara över på nåt vis. Mmm såna dagar har man ibland. 

God kväll!




Efter regn..

Kommer solsken. Eller efter tidig morgon kommer sovmorgon 😃
Hela fam sov till 07. Theodor vaknade och gick upp till soffan och en film. Vi andra sov till 8.30. Så jäkla skönt och välbehövligt!
Sen har vi haft en söndag med utelek, lite rensning och fix i allas garderober mer lek och film. Söndagsmiddag och fotboll. Mellan allt det här har dom små såklart kivats en del. Tröttsamt det där att de hela tiden ska vara uppi varandra även fast det blir tjaffs om mycket, suck! Att försöka dela på dom är helt omöjligt. De ska liksom leka dom två. Det är det som är syskonkärlek va ❤




Slut

En intensiv vecka. Kom hem tisdag natt. Landade i sängen kl 02 och sen upp kl 06 och styra iväg med barnen på dagis och föräldrarna på jobb. Tröttheten har kommit efter så igår när jag gjorde helg ramlade allting över mig.  Mannen är borta så jag och små T'na körde fredagsmys. De hade önskat pannkaka, hurra för fredagsmys. De somnade lite senare och vaknade såklart tidigare än vanligt imorse. Hurra!
Trots några dagar egentid så är det slut på energin i kroppen, på en del fronter. Ibland behöver man komma bort för att komma till vissa insikter. Nu gäller det bara att försöka ta tag i bitarna också. 

Trevlig lördag!




Mallorca fyra dagar

Haft underbara dagar på Mallorca. 
Jobb sol skratt. Några sena kvällar dans och ännu mera skratt. 
Härligt! Mina arbetskamrater är ett toppengäng!
Kul att få besöka ett nytt ställe. Och att veta att jag får åka tillbaka om en månad, fantastiskt ❤





Det vände

Bacillen i magen hängde i. Men på fredag em kände vände det ordentligt. Kändes ok att packa väskan. Äntligen!


RSS 2.0